Ο Giorgio Armani στηρίζει την Acqua #4

Ο Giorgio Armani στηρίζει την Acqua #4

Μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο νερό

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά, ο Giorgio Armani υποστήριξε την Acqua, μία έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο νερό, ένα αγαπημένο θέμα του κόσμου της φωτογραφίας. Από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου στο Grand Palais, στο Παρίσι, εκτέθηκαν έργα που τον Απρίλιο του 2014 θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες.


Έχοντας πάντα παρουσία στις δημιουργίες του Giorgio Armani, το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στον κόσμο του σχεδιαστή, καθώς από το 2009 τρέχει η πρωτοβουλία "Acqua for Life", που πρόσφατα κατάφερε να συγκεντρώσει 52 εκατομμύρια λίτρα πόσιμο νερό για τον Green Cross International και τα προγράμματά του στην Γκάνα και τη Βολιβία.


Η έκθεση Acqua#4 περιλαμβάνει 13 φωτογραφικά έργα που παρουσιάζουν με συμβολικό τρόπο τη σχέση του νερού με το φως. Επιλεγμένες από τον Giorgio Armani, οι εικόνες παρουσιάζονται από τις γκαλερί και τους τρεις οργανισμούς που ο δημιουργός υποστηρίζει: την Art Gallery of Ontario, το Μουσείο Folkwang και το Instituto Moreira Salles. Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι Alvin Langdon Coburn, Cindy Sherman, Elger Esser, Robert Adams, Timm Rautert, Richard Misrach, Jack Pierson, Théo Blanc et Antoine Demilly, Peter Hujar, Ralph Eugene Meatyard, Bill Henson, Ori Gersht, Chris McCaw.