Μαλλιά λεία ή με όγκο; Υπάρχει ένα προϊόν styling που τα κάνει όλα!

Μαλλιά λεία ή με όγκο; Υπάρχει ένα προϊόν styling που τα κάνει όλα!

Και έχει την υπογραφή της Moroccanoil

Δοκιμάστηκε στα backstage της Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και απέδειξε πως μπορεί να κάνει τα πάντα: το νέο Moroccanoil Styling Gel, είναι ένα ανάλαφρο gel, με υφή που δεν κολλάει και δημιουργεί εντυπωσιακά και με διάρκεια look για γυναίκες και για άνδρες.

Εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό έλαιο argan, αυτή η ενυδατική σύνθεση προσφέρει μέτριο κράτημα, με φυσική όψη, για όλους τους τύπους και υφές μαλλιών, και αφήνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

«Οι καλλιτεχνικές ομάδες της Moroccanoil δοκίμασαν το Moroccanoil Styling Gel στα backstage της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, δημιουργώντας απίστευτα look με την πολλαπλότητα των εφαρμογών που προσφέρει αυτό το προϊόν», επισημαίνει ο Artistic Director της Moroccanoil, Antonio Corral Calero. «Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά — τα μαλλιά όχι μόνο έδειχναν αλλά ήταν αισθησιακά και λαμπερά».

Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για κάθε hairstylist, το Moroccanoil Styling Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να κάνει τα μαλλιά πιο λεία, είτε για να ενισχυθεί ο όγκος τους. Η σύνθεσή του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο στέγνωμα, έχει τη μοναδική ιδιότητα να προσθέτει μοναδικό στυλ και επιπλέον μειώνει το φριζάρισμα και το στατικό ηλεκτρισμό!