Από το Παρίσι, με αγάπη!

Από το Παρίσι, με αγάπη!

Ένας ακόμα λόγος να βάλουμε στο μπάνιο μας το Huile Prodigieuse!

Αν υπάρχει ένα εμβληματικό λάδι φροντίδας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά αυτό είναι αναμφίβολα το Huile Prodigieuse της Nuxe αγαπημένο των beauty addicts σε όλο τον κόσμο!

Η κατά 97,8% φυσική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, χωρίς σιλικόνη, ορυκτά έλαια και συντηρητικά. Περιέχει 6 πολύτιμα φυτικά έλαια (Φουντουκιού, Μακαντέμια, Βόραγου, Αμυγδάλου, Καμέλιας, St. John's Wort Oil), έχει υφή ξηρού ελαίου και μοναδική ιδιότητα να θρέφει, να αναδομεί και να ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά.


Το μοναδικό του άρωμα είναι αισιόδοξο και αποπνέει θηλυκότητα, με νότες από ανθό πορτοκαλιού, νεράντζι και κορόμηλο και λουλουδένιες νότες από τριαντάφυλλο, άγριο κρίνο και Λίλλιουμ και τον αισθησιασμό που προσφέρουν το κεχριμπάρι, η βανίλια και ο κέδρος.

Αυτές τις γιορτές, το Huile Prodigieuse έρχεται σε μια συλλεκτική έκδοση που αποτελεί μια νέα ιστορία αγάπης, ένα σημείο αναφοράς στην πορεία αυτού του θρυλικού προϊόντος. Όπως ο πύργος του Άιφελ αποτελεί το σύμβολο της Παριζιάνικης κομψότητας, έτσι και το Huile Prodigieuse είναι ένα προϊόν σύμβολο... ένα Μυστικό Ομορφιάς από τη Γαλλία και αυτό ακριβώς μας θυμίζει με αυτή την μίνιμαλ, κομψή εκδοχή του!