Φέτος τα Χριστούγεννα εσείς θα κλέψετε την παράσταση και τα Medicosmetic έχουν τον τρόπο

Γωγώ Φούντα
Φέτος τα Χριστούγεννα εσείς θα κλέψετε την παράσταση και τα Medicosmetic έχουν τον τρόπο

Η απόλυτη λάμψη με 2 μαγικές κινήσεις και πιο οικονομικά από ποτέ!

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου πλησιάζει! Και ποια γυναίκα δεν θέλει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό, μέσα στη λάμψη των Χριστουγέννων; Ανάμεσα λοιπόν στους στολισμούς και τις μαγειρικές, μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε λίγο τον εαυτό μας; Μήπως το καλύτερο δώρο φέτος δεν θα μας το φέρει... ο Άγιος Βασίλης, αλλά θα το κάνουμε εμείς στον εαυτό μας;

Είναι γεγονός, ότι με 2 σχεδόν "μαγικές" θεραπείες μπορεί να πρόσωπό μας να ανανεωθεί και δείξει μέσα σε 20 μόλις λεπτά αισθητά πιο νέο!

ΤΟ BOTOX

Με το γνωστό πλέον botox, οι ειδικοί δρουν επάνω στον μυ του προσώπου, για να αναστείλουν τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και να εμποδίσουν τις συσπάσεις. Έτσι, οι οριζόντιες ή κάθετες ρυτίδες στο μέτωπο, στα μάτια και στο μεσόφρυο βελτιώνονται αμέσως, μέσα από μία ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί το πολύ 20 λεπτά. Αρκετές γυναίκες πλέον πραγματοποιούν μία φορά τον χρόνο μία θεραπεία botox, ακόμα και προληπτικά σε πιο νεαρή ηλικία, ώστε να επιβραδύνουν το "σπάσιμο" του προσώπου τους.

ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Πρόκειται για την ενέσιμη θεραπεία, που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση των ρυτίδων του προσώπου, των ρινοπαρειακών πτυχών, τον τονισμό των χειλιών, τις ρυτίδες "καπνιστή" κ.α. Όταν το ζητούμενο είναι λοιπόν, η ανάκτηση του χαμένου «όγκου» του προσώπου, το «γέμισμα» των ρυτίδων που διαγράφονται πια έντονα ή τα πολύ δύσκολα σημεία όπως οι ρυτίδες πάνω από τα χείλη, τότε το υαλουρονικό μπορεί να δώσει άμεσα τη λύση.

Ψάχνοντας λοιπόν την αγορά, ανακαλύψαμε ότι τα Medi Cosmetic, προσφέρουν μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων ένα πακέτο που ανταποκρίνεται σε κάθε γυναίκα! Botox και 2 εμφυτεύματα υαλουρονικού μόνο 510€! Η προσφορά από ότι μάθαμε ισχύει μέχρι 31/12, άρα καλό είναι όσες ενδιαφέρονται να επωφεληθούν άμεσα.

Μην περιμένετε πότε το πρόσωπο θα δείξει έντονα τα σημάδια γήρανσης και κόπωσης. Είτε για πρόληψη, είτε για άμεση αντιμετώπιση, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αποκαλύψτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας αυτά τα Χριστούγεννα!

www.medicosmetic.gr / Σύνταγμα, Πατησίων, Κηφισιά