Μήπως η σιλουέτα σας κάνει... κοιλιά;

Μήπως η σιλουέτα σας κάνει... κοιλιά;

Υπάρχει μια σούπερ φόρμουλα που την επαναφέρει στα... ίσια της! 

Μπορεί ο χειμώνας με τα layers και τα φαρδιά πουλόβερ να δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως έχουμε περιθώριο να ασχοληθούμε αργότερα με το σώμα μας, όμως κάθε beauty addict γνωρίζει ότι αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουμε για την τελευταία στιγμή.

Βάζοντας στην καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης του σώματός σας το κατάλληλο προϊόν στοχευμένης δράσης, στο οποίο θα μείνετε πιστή κάθε μέρα του χρόνου, όταν έρθει η στιγμή θα βλέπετε στον καθρέφτη σας τη σιλουέτα που ονειρεύεστε!

Ξεκινήστε, λοιπόν , με το Slim Ventre Tummy Flattening Gel από τη Swiss Nutraceuticals, ένα επαναστατικό προϊόν, το μοναδικό κλινικά ελεγμένο στον κόσμο, που βοηθάει στην αφαίρεση πόντων από την περιφέρεια της μέσης άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς δίαιτα ή άσκηση!

Προϊόν της χρονιάς σύμφωνα με το French Academy of Science, το Slim Ventre Tummy Flattening Gel είναι μία επαναστατική, εξελιγμένη φόρμουλα, που υπόσχεται ότι μπορείτε να χάσετε έως και 3εκ. από την 1η ώρα με μια απλή επάλειψη ενώ με συστηματική χρήση χαρίζει πραγματικά επίπεδη κοιλιά μέσα σε 20 μέρες.


Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκονται αιθέρια έλαια, φυσικά εκχυλίσματα φυτών και Ωμέγα 3, ένα "κοκτέιλ" που ενεργοποιεί και βελτιώνει αποτελεσματικά την τοπική κυκλοφορία, ελαχιστοποιώντας τις τοξίνες και επιτυγχάνοντας την αναδόμηση και τόνωση των μυών.

Το Slim Ventre είναι 100% φυσικό, χωρίς parabens και θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα : www.swissnutraceuticals.com