La Mer: The Cleansing Oil

La Mer: The Cleansing Oil

Μια εξαιρετική φόρμουλα που αποτοξινώνει την επιδερμίδα

Επειδή η ιεροτελεστία του καθαρισμού είναι η βάση για άψογη επιδερμίδα, η La Mer αυτή τη σεζόν επικεντρώθηκε σε ένα στόχο: το "Project Cleanup".

Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού της La Mer αποτελείται από hi-end, πολυτελείς φόρμουλες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, την καθαρίζουν απαλά, τρέφουν και αποκαθιστούν την ισορροπία της, αφήνοντάς την καθαρή, ανανεωμένη και έτοιμη για τα επόμενα βήματα φροντίδας.

Το The Cleansing Oil της σειράς, είναι ένα ελαφρύ, μεταξένιο έλαιο που αποτοξινωνει την επιδερμίδα, χάρη στα πολύτιμα θαλάσσια έλαια που περιέχει. Με το που έρχεται σε επαφή με το νερό, μεταμορφώνεται σε ένα πολυτελές γαλάκτωμα, που αγκαλιάζει τρυφερά το πρόσωπο και τον λαιμό, ενώ ο Θαυματουργός Ζωμός της La Mer, τροφοδοτεί την επιδερμίδα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ενυδάτωση και ενέργεια.

Ιδανικό για να απομακρύνετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, το The Cleansing Oil περιέχει επίσης, φυσική πούδρα μαργαριταριών, που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.