Το Twilight της Bobbi Brown

Το Twilight της Bobbi Brown

Μια ιδέα που μας αρέσει πολύ! 

Για αυτές τις γιορτές η Bobbi Brown θέλει ανεπιτήδευτο glam, πινελιές που δίνουν αισθησιασμό και λάμψη στο look μας, που μαγνητίζουν τα βλέμματα χωρίς προσπάθεια.

Στην λίστα με τις ιδέες για δώρα που ετοίμασε η διάσημη makeup artist βρήκαμε και μια υπέροχη παλέτα για τα μάτια και τα χείλη: στην Twilight Pink Lip&Eye Palette η Bobbi Brown έκλεισε όλα όσα χρειαζόμαστε για υπέροχο μακιγιάζ, όλο το χρόνο! Η παλέτα φιλοξενεί 10 υπέροχες σκιές σε μια ποικιλία υφών- μεταλλικές, ιριδίζουσες και glitter- και 4 κραγιόν, μαζί με μίνι πινέλα για τα μάτια και τα χείλη.

Αν τη βρείτε κάτω από το δέντρο σας, κρατήστε και αυτά τα tips μακιγιάζ από την Bobbi Brown που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα: όταν απλώνετε τις σκιές, ξεκινήστε με την ματ υφή και στη συνέχεια με τη λάμψη. Οι ιριδίζουσες σκιές είναι ιδανικές για να δώσουν λάμψη στο βλέμμα, οπότε απλώστε τις στην εσωτερική γωνία των ματιών. Για ένα μαλακό, μοντέρνο look, χρησιμοποιήστε την σκιά Espresso ως μολύβι ματιών ενώ στα χείλη, δοκιμάστε να δημιουργήσετε το δικό σας signature χρώμα με mix&match συνδυασμου΄ς ανάμεσα στα 4 κραγιόν της παλέτας.