Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ουρλιάζει!

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ουρλιάζει!

Ένωσε τη φωνή σου μαζί του και με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα! 

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα επιστρέφουν και φέτος στα φαρμακεία.

Με ένα νέο συγκλονιστικό τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Χαβιέ Μπαρδέμ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να ουρλιάξουμε για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία.

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια απλή ιδέα που μετατράπηκε την προηγούμενη χρονιά σε επιδημία αλληλεγγύης. Ένας συμβολικός αλλά και ουσιαστικός τρόπος υποστήριξης των ευάλωτων, «ξεχασμένων», αποκλεισμένων από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Η APIVITA υποστηρίζει ενεργά και έχει συνδράμει από την πρώτη στιγμή, τις προσπάθειες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη και δυναμική εκστρατεία αλληλεγγύης «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου».

Το δημοφιλές πλέον κόκκινο κουτάκι με τις έξι καραμέλες με μέλι και θυμάρι, που παράγονται και διανέμονται με την ευγενική υποστήριξη της APIVITA, επιστρέφει αποκλειστικά στα φαρμακεία. Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν και αυτοί αφιλοκερδώς στην εκστρατεία πουλώντας τις καραμέλες προς 1,60 ευρώ, στην ίδια ακριβώς τιμή που τις αγόρασαν, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο και μοναδικό δίκτυο αλληλεγγύης στη χώρα μας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Ένα ευρώ από την πώληση κάθε κουτιού πηγαίνει στις δράσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να ανακουφίσουν τον πόνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα 60 λεπτά καλύπτουν, σε τιμές κόστους, την παραγωγή και τη διανομή, καθώς επίσης και τον ΦΠΑ.

Την πρώτη χρονιά, μέσα σε λίγους μήνες πωλήθηκαν περισσότερα από 350.000 κουτιά παστίλιες σε όλη τη χώρα. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διέθεσαν 175.000 ευρώ στα προγράμματά τους στην Αθήνα και τον Έβρο, 60.000 στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, 65.000 στο Κογκό και 50.000 στην εμπόλεμη Συρία.Αν λοιπόν κι εσύ πονάς για όλους εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, αγόρασε τις Παστίλιες, ένωσε τη φωνή σου με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και ούρλιαξε. Ούρλιαξε τώρα! Κάποιοι θα σε ακούσουν. Πολλοί θα βρουν θεραπεία.

DPG Network