Τα μαλλιά σας... γερνάνε!

Τα μαλλιά σας... γερνάνε!

Είναι στο χέρι σας να τα προστατέψετε! 

Νομίζετε πως μόνο η επιδερμίδα σας είναι ευάλωτη απέναντι στο χρόνο; Κι όμως έρευνες που κάνει εδώ και 10 χρόνια το Pantene Pro-V σε συνεργασία με τους ειδικούς της Olay, απέδειξαν πως και τα μαλλιά επηρεάζονται από το πέρασμα του χρόνου.

«Η εξωτερική και η ενδογενής γήρανση δεν συμβαίνει μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στα μαλλιά. Σήμερα θεωρούμε ότι η ενδογενής γήρανση των μαλλιών μπορεί να τα καταστήσει πιο ευάλωτα στους εξωτερικούς παράγοντες γήρανσης», λέει η Emily Overton, ειδική σε θέματα αντιγήρανσης. Χαρακτηριστικά σημάδια γήρανσης των μαλλιών είναι το σπάσιμο, η ξηρότητα, η ψαλίδα, οι ατίθασες λευκές τρίχες, η θαμπάδα, η αραίωση και η φθορά.

Τα καλά νέα είναι πως το Pantene Pro-V δεν σταμάτησε μόνο στα αποτελέσματα των ερευνών αλλά προχώρησε στη λύση που προστατεύει τα μαλλιά από τη γήρανση: η Expert Collection Age Defy είναι μία καλλυντική, πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά περιποίησης μαλλιών που αποδεδειγμένα καταπολεμά τη γήρανση των μαλλιών, αντιμετωπίζοντας τόσο την εξωτερική όσο και την ενδογενή γήρανση της τρίχας. Τα προϊόντα της Age Defy αυξάνουν την ανθεκτικότητα των μαλλιών, βοηθώντας τα να δείχνουν ως και 10 χρόνια νεότερα!

treat

Προϊόν star της σειράς, το Advanced Thickening Treatment (Προηγμένος Ορός Ενίσχυσης Πυκνότητας της Τρίχας), που βασίζεται στη επαναστατική σύνθεση Pro-V XPAND, η οποία περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης της επιδερμίδας, όπως η καφεΐνη, το νιασιναμίδιο (βιταμίνη B3) και η πανθενόλη (προβιταμίνη B5), συν δύο πολυμερικούς ενισχυτές. Αυτή η σύνθεση βοηθά στο να αντισταθμιστεί η φυσιολογική διαδικασία λέπτυνσης της τρίχας που συνδέεται με την γήρανση, αυξάνοντας την πυκνότητα των υπαρχουσών στελεχών, σαν να είχαν προστεθεί άλλες 6.500 χιλιάδες τρίχες στα μαλλιά!

all

Η σειρά Pantene Pro-V Expert Collection Age Defy συμπληρώνεται από το Σαμπουάν, το Conditioner και την Προηγμένη Μάσκα Αναζωογόνησης, και αποτελεί την καλύτερη λύση για να γυρίσετε τον χρόνο πίσω στα μαλλιά σας!