Το νέο Private Blend του Tom Ford

Το νέο Private Blend του Tom Ford

Ένα σοφιστικέ κοκτέιλ πάνω σε μια σπάνια αρωματική νότα

«Ήθελα να ξαναδουλέψω την αρωματική νότα του oud εδώ και χρόνια" λέει ο Tom Ford ο οποίος προσέγγισε τη μαγεία αυτού του συστατικού μερικά χρόνια πριν λανσάροντας το Private Blend Oud Wood." Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά συστατικά στην παλέτα ενός αρωματοποιού. Σε αυτή τη συλλογή, εξερεύνησα πώς μπορεί το oud να συνδυαστεί με άλλα πολύτιμα συστατικά από την πλούσια και ιστορική κουλτούρα, αλλά και από τις παραδόσεις της Μέσης Ανατολής» - και το αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η συλλογή Private Blend Oud Wood Collection είναι ένα οσφρητικό ταξίδι που εξερευνά 3 γοητευτικές και αισθησιακές πτυχές του oud. Δύο νέα αρώματα έρχονται να συμπληρώσουν το best seller Private Blend Oud Wood, μια πρωτοποριακή σύνθεση από εξωτικά ξύλα και καρυκεύματα.

Το Private Blend Tobacco Oud εξερευνά τα οσφρητικά πάθη που ξυπνάει η πολύτιμη ρητίνη ξύλου oud όταν φλερτάρει με αρωματικό καπνό. Συνδέει το καθηλωτικό oud με μια εξαιρετική ποικιλία καπνού εμπνευσμένη από τη "dokha", ένα μοναδικό χαρμάνι από βότανα, λουλούδια και πλούσιο πικάντικο καπνό, που δημιουργήθηκε πριν από 500 χρόνια κατά τη διάρκεια της καπνο-απαγόρευσης, και διατηρεί μέχρι και σήμερα την αίγλη του.. Όπως ακριβώς και η αυθεντική dokha, το Private Blend Tobacco Oud αναδύει έναν απαλό και ζεστό συνδυασμό από νότες ξύλου που προκαλούν μια ευχάριστη μέθη και καταλήγουν στη φλογερή καρδιά του αρώματος.


Η ψημένη τόνκα, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι, έλαιο κίστου Ισπανίας, λάβδανο, νότες κέδρου που προέρχεται από το όρος Άτλας στην έρημο του Μαρόκου – και patchouli absolute απογειώνουν αυτό το ιδιαίτερο blend που ξεχωρίζει στον πλανήτη της αρωματοποιίας.