Το μυστικό της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά!

Το μυστικό της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά!

Είναι η πιο απλή φυσική συνταγή- δοκιμάστε τη! 

Η Blake Lively κάνει εντυπωσιακά βήματα στην beauty industry, πρώτα με τη συνεργασία της με τον οίκο Gucci, ως πρόσωπο του αρώματος Gucci Premiere και πρόσφατα της L'Oreal Paris.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη πρόσφατα στο The Cut και μοιράστηκε κάποια απο τα μυστικά της ομορφιάς της:

Πώς διατηρεί τα μαλλιά της λαμπερά και υγιή:

«Είναι αυτό που κάνει η μαμά μου: απλώνει έλαιο καρύδας στις άκρες των μαλλιών. Όταν λούζεσαι, προσπαθείς να διώξεις το σμήγμα από τις ρίζες αλλά θέλεις τα μαλλιά σου να είναι ενυδατωμένα σε όλο το μήκος τους. Απλώνοντας το έλαιο καρύδας στις άκρες, μπορεις με το σαμπουάν να απομακρύνεις το σμήγμα από τις ρίζες αλλά ταυτόχρονα είσαι σίγουρη πως έχεις προστατέψει τις άκρες.»

Όσο για το άρωμά της...

«Νομίζω πως μυρίζω σαν... cookies! Με κομμάτια σοκολάτας και πολλά πεκάν. Όχι, πραγματικά φοράω Gucci Premiere κάθε μέρα. Μου αρέσει που έχει θηλυκές και αρρενωπές νότες. Είμαι πολύ ιδιότροπη με τα αρώματα, και κάποτε φορούσα άλλο το καλοκαίρι και άλλο το χειμώνα, ή σε διαφορετικά events. Αλλά επειδή το Gucci Premiere είναι τόσο όμορφα ισορροπημένο, δεν χρειάζεται να το κάνω πλέον. Είναι καινούριο για μένα, και πολύ cool να έχω ένα και μοναδικό άρωμα που ταιριάζει τέλεια σε κάθε περίσταση, κάθε μέρα.»