Beatific: Σημειώστε ένα νέο beauty brand που θα συζητηθεί!

Beatific: Σημειώστε ένα νέο beauty brand που θα συζητηθεί!

Μόλις προσγειώθηκε στον πλανήτη της ομορφιάς! 

Η ιατρική κοσμητολογία υποδέχτηκε μόλις ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον brand, με την υπογραφή του Ομίλου ΥΓΕΙΑ το οποίο μας "συστήθηκε" μέσα από ένα λαμπερό event με διάσημους καλεσμένους.

Ο λόγος για την εξειδικευμένη καλλυντική σειρά Beatific, πίσω από την οποία βρίσκονται χημικοί κοσμετολόγοι, μοριακοί βιολόγοι και δερματολόγοι των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Στην καρδιά των συνθέσεων, βρίσκεται το σύμπλεγμα Youthgene Pro C που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη) ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστη-μονική ανακάλυψη και συγκεκριμένα στον ενεργό ρόλο της πρωτεΐνης "Προγερίνη" στην παρεμπόδιση της φυσικής αντιγηραντικής διαδικασίας της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Youthgene Pro C λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στη γήρανση, καταστέλλοντας την δράση της Προγερίνης και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Παράλληλα, η τεχνολογία Light Reflecting, που έχει χρησιμοποιηθεί περιέχει μικροσφαιρίδα που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας φωτεινότητα, νεανικότητα και ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

Κάτω από την ομπρέλα Beatific βρίσκονται 4 σειρές προϊόντων:


- Η Age Defying έχει δημιουργηθεί με έναν βασικό στόχο: να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Τα προϊόντα προσώπου επαναφέρουν την νεανικότητα και λάμψη της επιδερμίδας σβήνοντας άμεσα κάθε σημάδι γήρανσης. Αντίστοιχα τα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος επιδρούν σε συγκεκριμένα σημεία επαναφέροντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
- Η Beauty Activators παρέχει την απόλυτη αντιγηραντική δράση στο πρόσωπο και τα μάτια ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ισχυρή ασπίδα προστασίας ενάντια στον χρόνο.
- Η Supreme Care έχει σχεδιαστεί με στόχο να αντιμετωπιστούν σε βάθος πολύ συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα όπως οι ραγάδες, οι κηλίδες, οι βαθιές ρυτίδες έκφρασης και η επιδερμική ενόχληση από εξωτερικές επεμβάσεις.
- Η Beauty Principles αποτελεί την βασική φροντίδα ομορφιάς με μάσκες και γαλάκτωμα που προσφέρουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και εντυπωσιακή λάμψη.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr ενώ το σημαντικότερο τμήμα της προβλεπόμενης παραγωγής σχεδιάζεται να πουληθεί σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.