Aussome DIY!

Aussome DIY!

Τα Aussie girls στο πιο εναλλακτικό-και εκρηκτικό- event! 

Την προηγούμενη Κυριακή, καγκουρό και πεταλούδες "απέδρασαν" από τις συσκευασίες του Aussie και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο πιο σούπερ DIY event που διοργάνωσε το ME&Aussie- και όλα έγιναν αλλιώς!

Το ME&Aussie, που αφουγκράζεται την ενέργεια και τη δημιουργικότητά των πιο εναλλακτικών, εκρηκτικών και ατίθασων κοριτσιών, έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στα Aussie Girls να εκφραστούν και να φτιάξουν τα δικά τους statement jewels και fashion items όπως βραχιόλια και κολιέ, t-shirts με μοναδικά stencils και να διακοσμήσουν shopping bags με τα πιο stylish υλικά.

Στην πιο Aussome παρέα βρέθηκαν επίσης, fashion bloggers, σχεδιάστριες μόδας, τα μοναδικά μωβ cocktails του Aussie και οι μουσικές MAD Radio.

Από την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση δεν έλειπαν και τα γοητευτικά αγόρια του Aussie που... «μύησαν» τα κορίτσια στο Aussie Miracle Recharge, ένα έξυπνο προϊόν που μπορείτε να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας, για να... φορτίζετε τα μαλλιά μας με ζωντάνια, απαλότητα και λάμψη!

Δείτε στο video σκηνές από το aussome happening, μάθετε πώς να δημιουργείτε μοναδικά statement κομμάτια, και μπείτε και εσείς στο νέο κίνημα ME&Aussie γιατί ... «There is more to life than hair but it's a good place to start»!