Το Beauty Bird φέρνει χαρά στα παιδιά!

Το Beauty Bird φέρνει χαρά στα παιδιά!

Η Sephora στηρίζει τις προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ

Για άλλη μια χρονιά η Sephora βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών με κινητικά προβλήματα, αυτή τη φορά με ένα απίθανο, ολόλευκο παπαγαλάκι!

Ο λόγος για το Beauty Bird, το εορταστικό νυκτοπούλι και πιστός φίλος της όμορφης συντρόφου του Άη Βασίλη, που μας ικετεύει να το πάρουμε στο σπίτι μαζί μας! Με τα όμορφα φτερά του, αυτό το κομψό και εξωτικό χαριτωμένο παιχνίδι θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Μόλις φτερουγίσει μία φορά, σημαίνει ότι πλέον θα έχει αποδεχτεί με χαρά το νέο του ρόλο ως μασκότ του πιο απίστευτου εορταστικού ροκ πάρτι- και πως ένα ακόμα χαμόγελο θα σκασει στα χείλη των παιδιών που βρίσκονται κάτω από τα φτερά της ΕΛΕΠΑΠ.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, το προσωπικό της Sephora στόλισε με παιδικά αυτοκόλλητα της Stick A Dream 2 κύριες αίθουσες της ΕΛΕΠΑΠ, χαρίζοντας στα παιδιά που τις χρησιμοποιούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με ήρωες πειρατές, πριγκίπισσες & ζώα της ζούγκλας! Ο παπαγάλος κακατούα της Sephora, το Beauty Bird, μετατράπηκε σε ένα τεράστιο cupcake και μάγεψε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τον στολισμό.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του Beauty Bird θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. (Τιμή €10, αποκλειστικά στα Sephora)