Φως και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας!

Φως και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας!

Με μια πρωτοποριακή φόρμουλα από την RoC

Η φωτεινότητα της επιδερμίδας είναι ένδειξη της νεανικότητάς της και η RoC δημιούργησε μια ειδική σύνθεση που δίνει στο πρόσωπο φωτεινότητα και ζωντάνια.

Η σειρά RoC Radiance Rejuvenate όχι μόνο συσφίγγει το πρόσωπο αλλά ταυτόχρονα μεταμορφώνει ορατά την απόχρωση και την υφή του, έτσι ώστε το φως να ανακλάται καλύτερα αποκαλύπτοντας μια φωτεινή και νεανική επιδερμίδα.

Στην καρδιά της φόρμουλας πρωταγωνιστούν πέντε ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά: στην επιφάνεια της επιδερμίδας δρουν τα Silk pearls που ανακλούν καλύτερα το φως και καλύπτουν την ερυθρότητα για ενίσχυση της λάμψης και το Γλυκολικό οξύ σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση, που βοηθά να απομακρυνθούν απαλά τα νεκρά κύτταρα, ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο φωτεινή. Στις κατώτερες στοιβάδες, μια ενεργή πρόδρομη ουσία που προέρχεται από το εκχύλισμα μαγιάς βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας ώστε να αποκαλύψει τη φωτεινότητά της, το μόριο THPE3 προκαλεί σύσπαση στα επιδερμικά κύτταρα και συσφίγγει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα τη λείανση των γραμμών και των ρυτίδων ενώ ένα μίγμα μεταλλικών στοιχείων δρα βαθύτερα στην επιδερμίδα και ενισχύει τους ινοβλάστες που παράγουν το κολλαγόνο2, για σύσφιξη της επιδερμίδας.

Την RoC Radiance Rejuvenate θα την βρείτε σε δύο υφές: για Κανονικές και Μικτές επιδερμίδες και για Ξηρές και Ευαίσθητες. Και οι δύο διαθέτουν SPF15 για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.