Beauty sleep σε ένα μπουκάλι!

Beauty sleep σε ένα μπουκάλι!

Από εδώ και στο εξής θα ξυπνάτε με φρέσκια επιδερμίδα! 

Επειδή το να κοιμόμαστε ένα 8ωρο κάθε βράδυ, είναι μάλλον όνειρο θερινής (και χειμρινής) νυκτός, η The Body Shop δημιούργησε μια έξυπνη φόρμουλα που μπορείτε να προσφέρει στην επιδερμίδα τα οφέλη ενός ξεκούραστου ύπνου.

Ο λόγος για το Vitamin E Overnight Serum-Ιn-Oil που συνδυάζει τη δύναμη ενός ορού με την απόλαυση ενός ελαίου που αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένας ιδανικός συνδυασμός ισχυρών συστατικών και μια πρωτοποριακή τεχνολογία περιποίησης προσώπου προσφέρουν ό,τι καλύτερο στο δέρμα ενώ εσείς κοιμάστε. Πρόκειται για ένα προηγμένο μίγμα από ελαφρύ ορό και ντελικάτο έλαιο που απορροφάται εύκολα και προσφέρει μη λιπαρή εφαρμογή. Το 90% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν συμφώνησαν ότι το προϊόν είναι ελαφρύ στην επιδερμίδα αφήνοντάς την εξαιρετικά ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Πώς θα το φορέσετε: Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, πάρτε λίγες σταγόνες από το έλαιο και θερμάνετέ τις ελαφρά ανάμεσα στις παλάμες σας. Απλώστε τις στο πρόσωπο και τον λαιμό με ταμποναριστές κινήσεις και συνεχίστε κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα στο μέτωπο, τα ζυγωματικά, γύρω από το στόμα και το πηγούνι.