Σούπερ τροφή για την επιδερμίδα!

Σούπερ τροφή για την επιδερμίδα!

Η Clinique την έκλεισε στο βαζάκι της νέας Superdefense SPF20

Σωστό πρωινό, βούρτσισμα των δοντιών, (ίσως και) γυμναστική: ξεκινάμε τη μέρα μας με κάποιες στάνταρ κινήσεις που κάνουν καλό στο σώμα μας- γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και για την επιδερμίδα μας;

Η Clinique απαντάει με τη νέα Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer, η οποία βασίζεται σε μία προηγμένη τεχνολογία που ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές.

Όπως οφείλει, ως ενυδατική κρέμας νέας γενιάς, παρέχει υγρασία στην επιδερμίδα για όλη την ημέρα και ενισχύει ταυτόχρονα την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας, έτσι ώστε η επιδερμίδα να μπορεί να αμυνθεί ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και η καθημερινή αντηλιακή προστασία που παρέχει, βοηθά στην άμυνα κατά των γραμμών και των ρυτίδων. Αυτή η καθημερινή ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα, έχει μια επαναστατική, απαλή, μεταξένια υφή, που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει άμεση αίσθηση αναζωογόνησης .

Βασικά συστατικά της, τα photosomes, ένα ένζυμο που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης της φθοράς από τις ακτίνες UV. Το ηλιακό φώς ενεργοποιεί τα photosomes, τα οποία χρησιμοποιούν την ενέργεια από την ακτινοβολία UV για να επανορθώνουν τις ήδη υπάρχουσες φθορές που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία, πριν ακόμα γίνουν ορατές σαν γραμμές και ρυτίδες. Μαζί τους και ένα σύμπλεγμα ειδικών συστατικών για ενίσχυση της ασπίδας προστασίας, όπως είναι το κριθάρι & το εκχύλισμα από φύτρο σιταριού καθώς και συστατικά όπως το θαλάσσιο εκχύλισμα Sea Whip και η καφείνη, που απαλύνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα.