Θα φορούσατε τη μάσκαρα όπως η Georgia May Jagger;

Θα φορούσατε τη μάσκαρα όπως η Georgia May Jagger;

Ο παράδοξος τρόπος του supermodel

Είναι 21 χρονών, όμως ήδη έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας ενώ είναι και το πρόσωπο του iconic βρετανικού beauty brand, Rimmel.

Η κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην αμερικάνικη Vogue όπου μίλησε για τις 3 μεγάλες της αγάπες: τη μόδα, τη φωτογραφία και την ομορφιά.

Στην ερώτηση ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, η Georgia May Jagger απάντησε: "Η μάσκαρα είναι το πιο αγαπημένο μου. Η νέα Scandaleyes Retro Glam της Rimmel έχει αυτό το τρελό βουρτσάκι που μπαινοβγαίνει σαν κλεψύδρα. Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες αλλά δεν είναι πολύ "υγρό" οπότε μπορείτε να απλώνετε πιο εύκολα". Όσο για το πώς η ίδια φοράει τη μάσκαρα, ιδού η έκπληξη: "Συνήθως αργώ να πετάξω τη μάσκαρά μου. Μου αρέσει όταν στεγνώνει γιατί μπορείς να φορέσεις πολλές στρώσεις", είπε το supermodel - να μια παράδοξη ιδέα, που πάντως όσες φορές την δοκίμασα (από ανάγκη, γιατι είχα ξεμείνει απο μάσκαρα) το αποτέλεσμα ήταν επιεικώς χάλια!