Το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Martha Stewart (μάλλον)είναι και στο μπάνιο σας!

Το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Martha Stewart (μάλλον)είναι και στο μπάνιο σας!

Η βασίλισσα της «Καλής Ζωής» μίλησε στους New York Times 

«Το πρωί ξυπνάω μερικές ώρες πριν φύγω και φοράω μια μάσκα», λέει στη συνέντευξή της στους New York Times η Martha Stewart.

«Μου αρέσει η Yon-Ka Gommage 305 ή η Susan Ciminelli Hydrating Gel Mask αλλά χρησιμοποιώ και την μάσκα κολλαγόνου του Mario Badescu αλλά και την Correction Lift της Chanel που κάνει πολύ καλή δουλειά στην επιδερμίδα μου. Αυτή την κίνηση την κάνω 5 μέρες την εβδομάδα και ποτε δεν φοράω την ίδια μάσκα για 2 μέρες στη σειρά. Έχω αυτή τη συνήθεια από τότε που ανακάλυψα τις μάσκες. Επειδή πρέπει να βάφομαι για τις φωτογραφίσεις, την τηλεόραση και τις εμφανίσεις μου, θέλω να είμαι σίγουρη πως το πρόσωπό μου είναι απόλυτα καθαρό το πρωί. Μετά κάνω ντους και ξεβγάζω τη μάσκα.

Επίσης, φοράω serum. Ξεκινάω με τονωτική λοσιόν, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την Yon-Ka Lotion ή ένα πιο εξειδικευμένο spray, όπως το rose spray του Mario Badescu. Ψεκάζω το πρόσωπο κα το σώμα και μετά απλώνω την λοσιόν Susan Ciminelli Marine Lotion από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Χρησιμοποιώ στο σώμα μου τα ίδια προϊόντα που βάζω κ στο πρόσωπό μου. Δεν πιστεύω πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο, οπότε όσο πιο πολλές ενυδατικές και serum χρησιμοποιείς, τόσο καλύτερα είσαι. Μετά, μπορεί να χρησιμοποιήσω βιταμίνη Β ή το SkinCeuticals C E Ferulic serum. Ακόμα, φοράω την ενυδατική της Clé de Peau ή της SkinCeuticals.

Με όλα αυτά τα serum, πιστεύω πως δεν χρειάζομαι κρέμα ματιών αν και η αισθητικός μου επιμένει στο αντίθετο. Τέλος, πριν το μακιγιάζ, απλώνω την SkinCeuticals Physical Fusion UV Defense. Αν δεν σκοπεύω να φορέσω makeup, επιλέγω την tinted μορφή της, διαφορετικά την λευκή. Προσπαθώ να αποφεύγω τον ήλιο, είναι πολύ σημαντικό. Βρίσκομαι πολλές ώρες έξω στον κήπο και γιαυτό φοράω δείκτη προστασίας.

Ποτέ δεν πάω για ύπνο βαμμένη. Πρώτα περνάω το πρόσωπό μου με μια ζεστή πετσέτα και μετά χρησιμοποιώ το έλαιο ντεμακιγιάζ της AmorePacific ή του Shu Uemura. Πολύ καλό είναι και το Johnson's baby oil. Μου αρέσουν τα έλαια γιατί κρατούν ελαστική την επιδερμίδα μου και δεν φράσσουν τους πόρους.»