Midnight Recovery Concentrate: 1 ακόμα λόγος να μπει στο μπάνιο σας!

Midnight Recovery Concentrate: 1 ακόμα λόγος να μπει στο μπάνιο σας!

΄Εχει να κάνει με καλό σκοπό! 

Πριν από κάμποσο καιρό γράψαμε την είδηση πως η Alicia Keys και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός 'Keep a Child Alive' που ίδρυσε η ίδια το 2003, ετοιμάζουν μια special συνεργασία με την Kiehl's για καλό σκοπό- και να που ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας σε αυτή την προσπάθεια!

Από τις 13 Ιανουαρίου, στο stand της Kieh'ls, θα βρείτε μια ειδική έκδοση του best seller ορού της, Midnight Recovery Concentrate, όπου το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του (ποσό που αναμένεται να φτάσει τα $200,000 παγκοσμίως) θα διατεθεί στον ΜΚΟ 'Keep a Child Alive'! Η ειδική έκδοση της συσκευασίας περιλαμβάνει και ένα σημαντικό μήνυμα από την Alicia Keys που μας καλεί να «λάβουμε μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία», μήνυμα που αντανακλά τη συνεχή προσπάθειά της να εμψυχώσει το κοινό ώστε η φωνή της αλλαγής να κάνει την διαφορά στον αγώνα ενάντια στο AIDS.

Τα στοιχεία δείχνουν πως τo 72% των παιδιών που έχουν ανάγκη από θεραπεία για το HIV δεν την λαμβάνουν. Αγοράζοντας τη συλλεκτική έκδοση του Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, όλοι μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια και να βοηθήσουν τα παιδιά που χρειάζονται θεραπεία και φροντίδα. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας ένα μπουκάλι Midnight Recovery Concentrate βοηθάτε τον οργανισμό 'Keep a Child Alive' να παρέχει σε ένα παιδί θεραπεία για τον ιό HIV και μαζί τα απαραίτητα φάρμακα για ένα μήνα!

Εκτός, όμως, από τη θεραπεία, υπάρχουν και άλλα σημαντικά στοιχεία που μπορεί να προσφέρει ο Οργανισμός: Μεταφορά στην κλινική, σωστή διατροφή, διασκεδαστικές δραστηριότητες ώστε τα παιδιά να διατηρήσουν τη θετική ψυχολογία και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της ασθένειας, υποστήριξη στις γυναίκες ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και εκείνες τα παιδιά τους.

"Ο ΜΚΟ 'Keep a Child Alive' εργάζεται για έναν κόσμο όπου όλοι θα μπορούν να ζουν μια ικανοποιητική ζωή ανεξάρτητα από το αν είναι φορείς ή νοσούν από τον ιό HIV," λέει η Alicia Keys. "Υποστηρικτές μας όπως η Kiehl's είναι μέρος της ευρύτερης οικογένειάς μας. Μοιραζόμαστε το πάθος μας να προσφέρουμε αξιοπρεπή θεραπεία, φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά με HIV και τις οικογένειές τους. Κάθε πράξη, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο να μετατρέψουμε την ιατρική φροντίδα σε ένα ανθρώπινο δικαίωμα."


"Η Kiehl's έχει μια μακριά παράδοση στον αγώνα ενάντια στον ιό HIV/AIDS με την συνεισφορά μας να ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1980, τότε που ήταν ταμπού ακόμα και να μιλάς για την ασθένεια. Μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από $2.500.000 γι' αυτό τον σκοπό," αποκαλύπτει η Cheryl Vitali, Kiehl's Worldwide General Manager. "Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε αυτή την σημαντική φιλανθρωπική δράση με τον ΜΚΟ 'Keep a Child Alive', ένα αποτελεσματικό οργανισμό που πρεσβεύει τις βασικές αρχές πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κάθε παιδί δικαιούται να έχει μέλλον."


Και βέβαια, το Midnight Concentrate Recovery Concentrate, είναι μια εξαιρετική κίνηση και για την ομορφιά σας, ένα συμπυκνωμένο, 100% φυσικό μίγμα θρεπτικών συστατικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπληρώνει βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωση της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας.