Ποια διάσημη κόρη ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την (επίσης διάσημη) μαμά της;

Ποια διάσημη κόρη ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την (επίσης διάσημη) μαμά της;

Αυτά είναι hot beauty news! 

Beauty addicts προσδεθείτε: οι τρομερές Kelly και Sharon Osbourne συνεργάστηκαν με τη MAC πάνω σε μια συλλογή μακιγιάζ που είναι έτοιμη και που ποντάρουμε πως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Την είδηση ανέβασε στο Instagram η Kelly Osbourne, συνοδεύοντας την πιο κάτω φωτογραφία του κραγιον της με το εξής: "Το μυστικό μας αποκαλύφθηκε! Η μαμά και εγώ σας ανακοινώνουμε ενθουσιασμένες πως τον Ιούνιο του 2014 έρχονται οι συλλογές μας για την MAC #MACOsbournes"

KELLY1

Η μαμά Sharon έσπευσε να ανεβάσει και δική της φωτογραφία στο Instagram όπου στο ένα χέρι κρατάει την παλέτα σκιών από την συλλογή της και στο άλλο ένα υπερφανταστικό σκυλάκι. Έγραψε λοιπον: "Η Kelly Osbourne και εγώ είμαστε ενθουσιασμένες που η συλλογή μας για την MAC κυκλοφορεί τον Ιούνιο! #MacOsbournes"

SHARON FINAL

Και η MAC με τη σειρά της επιβεβαίωσε την είδηση κάνοντας regraming την φωτό της Kelly: "Το πιο θεϊκό δίδυμο μητέρας-κόρης έρχεται στην MAC! Ενθουσιασμένοι σας ανακοινώνουμε πως έρχεται η συλλεκτική σειρά μακιγιάζ από τις αξεπέραστες Sharon και Kelly Osbourne. H #MACOsbournes έρχεται τον Ιούνιο #Regram @kellyosbourne @sharonosbourne".

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη συνεργασία που υπόσχεται πολλά!