«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω καθε μέρα είναι να χτενίζω τα μαλλιά μου»

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω καθε μέρα είναι να χτενίζω τα μαλλιά μου»

Ποιο supermodel είπε αυτή την ατάκα;

Όχι μόνο έχει υπέροχα μαλλιά αλλά πριν λίγες μέρες μάθαμε πως είναι η νέα πρέσβειρα του Pantene Pro-V στην Αμερική: ο λόγος για την Gisele Bundchen, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Associated Press μας αιφνιδίασε με τις δηλώσεις της.

"Θα πρέπει να θυμάστε οτι στη δουλειά μου, υπάρχει κόσμος που χτενίζει τα μαλλιά μου κάθε μέρα. Οπότε, το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω όταν δεν δουλεύω, είναι να χτενίζω τα μαλλιά μου!" είπε το supermodel στη συνέντευξη.

Ποιο είναι το μυστικό της; "Τα προϊόντα φροντίδας κάνουν εξαιρετική δουλειά όμως αν ρίχνεις στον οργανισμό σου τροφές που είναι ανθυγιεινές, απλά καμουφλάρεις πράγματα... Δεν έχω πιει αναψυκτικό εδώ και 10 χρόνια" είπε η Gisele.

baby1

Αν λοιπόν θέλετε να έχετε όμορφο δέρμα και μαλλιά, θα πρέπει πρωτίστως να φροντίσετε τη διατροφή σας- η ίδια φροντίζει να μαθαίνει τον δρόμο στα παιδιά της : ¨Τα παιδιά μου τρώνε ό,τι τρώω. Η πρώτη στερεά τροφή που έφαγε ο γιος μου ήταν παπάγια και μετά αβοκάντο... Του αρέσει το σκόρδο γιατί τρώμε πολύ σκόρδο στο σπίτι. Ακόμα και στην μικρή μου κόρη αρέσει.. Δεν τρώει τίποτε αν δεν έχει σκόρδο- και τζίντζερ... Πραγματικά τα παιδιά τρώνε ό,τι τρώω και γω".