Τα καλοσχηματισμένα φρύδια έχουν το μυστικό τους!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια έχουν το μυστικό τους!

΄Ενα νέο must για το νεσεσέρ μας

Νέα άφιξη στο μακιγιάζ της Estee Lauder, το Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo είναι ένα πρωτοποριακό, διπλο μολύβι φρυδιών που δίνει νέα διάσταση και έμφαση με εξαιρετική ακρίβεια.

ESTEE1

Η μηχανική μύτη του είναι δύο φορές μικρότερη από τα "κλασικά" μολύβια φρυδιών και έτσι μπορεί να γεμίζει άψογα τα κενά στα φρύδια, με γραμμές που μοιάζουν εκπληκτικά με τη φυσική τρίχα τους. Η λεπτή μύτη του μολυβιού παρέχει απόλυτο έλεγχο για γέμισμα ακριβείας και απαλή, φυσική επαφή με τα φρύδια για απόλυτα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα – χωρίς να χρειάζεται ποτέ ξύσιμο. Η μοναδική σύνθεση με κηρώδη βάση σταθεροποιεί τα φρύδια και εξασφαλίζει κράτημα μεγάλης αντοχής και χρώμα που παραμένει σταθερό για 12 ώρες.

Όμως υπάρχει και συνέχεια: Το Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo περιλαμβάνει και highlighter με οπτικούς παράγοντες που αναδεικνύουν ολόκληρη την περιοχή των ματιών, δίνοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη στιγμή. Η κρεμώδης, απαλή σύνθεσή του έχει ανακλαστικές ιδιότητες και παρέχει εύκολη, βελούδινη εφαρμογή, με στόχο να φωτίζει και να αναδεικνύει το σχήμα των φρυδιών για ένα ολοκληρωμένο, καλοσχηματισμένο, άψογο look.

Θα το βρείτε σε 4 αποχρώσεις: Black Brown, Rich Brown, Soft Brown και Blonde Brown.