Αντιγράψτε το look: Το επιμελώς ατημέλητο σινιόν της Kate Beckinsale

Αντιγράψτε το look: Το επιμελώς ατημέλητο σινιόν της Kate Beckinsale

Tips από τον celebrity hair stylist της Moroccanoil, Sascha Breuer

Η Kate Beckinsale στις φετινές Χρυσές Σφαίρες εγκατέλειψε τα χαλαρά waves και εμφανίστηκε με ένα σινιόν που ισορροπούσε τέλεια ανάμεσα στο diva και το punk look. «Με την ομορφιά ενός αγγλικού ρόδου, η Kate μπορεί να υποστηρίξει και ένα πιο «ακραίο» hairstyle, επομένως επιλέξαμε ένα diva look εμπνευσμένο από το punk, που διαφέρει από τους απαλούς κυματισμούς που μας έχει συνηθίσει» δήλωσε ο διάσημος hairstylist Sascha Breuer, που επιμελήθηκε το χτένισμα της star με προϊόντα Moroccanoil.

Πώς το δημιούργησε:

- "Ξεκινήστε με το Moroccanoil Volumizing Mousse απευθείας στις ρίζες βρεγμένων μαλλιών" εξηγεί ο Sascha Breuer. Το προϊόν θα βοηθήσει στο να προστεθεί όγκος και κράτημα και είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσουμε το styling, αφού τα μαλλιά είναι πιο εύκολα στο χειρισμό.
- Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μία βούρτσα τύπου skeleton, και μετά χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να δημιουργήσετε επιπλέον όγκο. Μόλις τα μαλλιά είναι στεγνά, χωρίστε τα σε δύο μέρη στο ύψος των κροτάφων και γύρω από το στεφάνι, σε μορφή πετάλου και συγκρατήστε το επάνω μέρος με ένα κλιπ.
- Δημιουργήστε με το κάτω μέρος μία χαμηλή αλογοουρά στο πλάι του αυχένα και συγκρατήστε τη με ένα λαστιχάκι. Μετά περιστρέψτε την σε έναν ατημέλητο κότσο. Μπορείτε να τραβήξετε και κάποιες τουφίτσες για να χαλαρώσετε τον κότσο. Συγκρατήστε τα μαλλιά με φουρκέτες.
- Κρεπάρετε τις ρίζες στο επάνω μέρος του κεφαλιού με την Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brush για να δώσετε περισσότερο όγκο στο στεφάνι και ελαφρώς «ατημέλητη» υφή.
- «Κρύψτε» το επάνω μέρος στο κότσο που έχετε ήδη φτιάξει με φουρκέτες.

- Για να ολοκληρωθεί το look ψεκάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να προσθέσετε λάμψη και ελαστικό κράτημα που διαρκεί . Ψεκάστε λίγο στα δάχτυλα και δουλέψτε τις τούφες του κότσου για να ξεχωρίσουν. Χρησιμοποιήστε κάποιες επιπλέον φουρκέτες και είστε έτοιμες!

Photo via Red Carpet Fashion Awards