Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με κολλαγόνο!

Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με κολλαγόνο!

Τα κομμωτήρια ANGELOPOULOS HAIR COMPANY βρήκαν την απόλυτη θεραπεία για κάθε γυναίκα, για να απόκτησει τη φωτεινότητα, την αφή και τη λάμψη ενός νεανικού τύπου μαλλιών

Οι μεταβολίτες του υδρολυμένου κολλαγόνου οικοδομούν το δέρμα -όπως και τα οστά και τους συνδέσμους- αυξάνοντας την πυκνότητα των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αναλαμβάνουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου.



Έρευνες έδειξαν ότι η εφαρμογή υδρολυμένου κολλαγόνου στην ρίζα τις τρίχας ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος πράγμα που τρέφει αποτελεσματικά τα κύτταρα με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, ενώ απομακρύνει τις τοξίνες από την τρίχα. Στην τρίχα, η δράση αυτή σημαίνει αυξημένο πάχος, απαλότητα, ελαστικότητα και ενυδάτωση και άρα μείωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το κολλαγόνο δρα κατά της τριχόπτωσης, αυξάνει τον όγκο, τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών. Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας αναπτύχθηκε το κολλαγόνο, όπου μπορούμε να λαμβάνουμε καλλιέργειες των βλαστοκυττάρων από αυτή την ποικιλία των μήλων για τη βελτίωση της μακροζωίας της πρωτεϊνικής δομής της τρίχας.

Αυτό ορίζεται από την υψηλή περιεκτικότητά του σε κύτταρα καλλιέργειας φιλτραρισμένων βλαστικών. Βελτιώνει την υγεία και τη μακροζωία των μαλλιών, και ως αποτέλεσμα, παίρνουμε Ίνα αναγεννημένης τρίχας, με νέα, υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

• Αναζωογονεί την τρίχα από το εσωτερικό.
• Η τρίχα ανακτά τη φωτεινότητα, την αφή και τη λάμψη ενός νεανικού τύπου μαλλιών.
• Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή της ίνας της τρίχας.
• Βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών, την εξομάλυνση της επιδερμίδας και αυξάνει τη λάμψη.

Βοηθά να διατηρηθεί το χτένισμα κατά αόρατο και φυσικό τρόπο
• Βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση της ίνας των μαλλιών.
• Αυξάνει την λάμψη των μαλλιών.
• Εμποδίζει το φριζάρισμα των μαλλιών.
• Βοηθά στο κράτημα των σγουρών, σπαστών ή ίσιων χτενισμάτων.
• Σε όλους τους τύπους μαλλιών, παρέχει ένα μεταξένιο άγγιγμα, μια χρυσή λάμψη.

Φυτικά φυσικά έλαια από argan, τριαντάφυλλο Δαμασκού, πράσινο τσάι, μαύρο τσάι και φύτρο σιταριού. Δίνουν φυσική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση στην τρίχα. Ανάμεσα σε αυτά τα έλαια, πρέπει να υπογραμμίσουμε το argan, λόγω της συμβολής του στη φυσική λάμψη.

aggelopoulos