Πώς κάνει το beaute του ο Robert Pattinson;

Πώς κάνει το beaute του ο Robert Pattinson;

Μας αφήνει να τον κρυφοκοιτάξουμε στο μπάνιο του

Η καμπάνια του Dior Homme με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Φεβρουάριο και με αυτή την αφορμή ο ηθοποιός έδωσες συνέντεθξη στην The Wall Street Journal.

"Μου αρέσει να δοκιμάζω φιλόδοξα πράγματα" είπε στη συνέντευξή του. Και όπως αποκαλύπτει, έβαλε και εκείνος το χεράκι του στο τολμηρό concept της διαφήμισης που έχει την υπογραφή του Romain Gavras: "Αυτό είναι που με έκανε να ενθουσιαστώ με την καμπάνια, ότι ο Dior ήταν ανοιχτός στις προκλήσεις, δεν προσπάθησε να "κρυφτεί", είπε ο Robert Pattinson.

Όσο για το grooming του, για το οποίο κατά καιρούς πολλά έχουν γραφτεί, ο ηθοποιός εξήγησε: "Ήμουν τύπος που έκανε μπάνιο και έπλενε τα δόντια του, και αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω αν είναι η σχέση μου με τον Dior ή επειδή μεγαλώνω αλλά ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ενυδατική, την Dior Repairing Moisturizing Emulsion. "Είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου", συμπλήρωσε.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως του αρέσει να φοράει το άρωμά του, το Dior Homme (φυσικά) όταν κάνει μπάνιο, αφού χρησιμοποιεί το αφρόλουτρο από την σειρά σώματος. Αφρίστε κορίτσια!!!