Έρχεται: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé!

Έρχεται: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé!

Και είναι αιθέριο σαν την ανοιξιάτικη αύρα!  

Κάθε φορά που μαθαίνω για την άφιξη ενός νεου αρώματος Chloé μπαίνω σε διαδικασία ανυπομονησίας, γιατί πιστεύω πως ο οίκος είναι από τους πιο δημιουργικούς στον πλανήτη της αρωματοποιίας, με κοκτέιλ που κάθε φορά κάνουν statement ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στη δημιουργικότητα και τη φινέτσα.

Όπως καταλάβατε, έχουμε νέα ανοιξιάτικη άφιξη, μια εκδοχή του See By Chloé το οποίο πρωτογνωρίσαμε το 2012. Αυτή τη φορά έρχεται στην Eau Fraiche βερσιόν, ένα αιθέριο και ποιητικό άρωμα, που φέρνει τη φρεσκάδα των ανθισμένων λουλουδιών.

Δημιουργία του master αρωματοποιού Michel Almairac, το See By Chloé Eau Fraiche ανοίγει με έντονες νότες Υάκινθου, οι οποίες συναντούν τις ξέγνοιαστες νότες καρδιάς από Άνθος Μηλιάς και Γιασεμί, ενώ το Βέτιβερ δινει το βάρος και τον έντονο χαρακτήρα του στη βάση του αρώματος.

Το νέο ελιξίριο φιλοξενείται στο ίδιο πολύπλευρο, γυάλινο μπουκάλι, όπως και το κλασικό άρωμα See By Chloé. Το απαλό ροζ χρώμα στη βάση του μπουκαλιού διαχέεται στις διαφορετικές πλευρές του, δημιουργώντας φωτεινές αντανακλάσεις, αλλά και διαφάνειες που αποκαλύπτουν τον πολύτιμο χυμό. Θηλυκό και απαλό, μοιάζει με μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Παρισιού- κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε...