Έχετε ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Αυτό το προϊόν θα το λατρέψετε!

Έχετε ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Αυτό το προϊόν θα το λατρέψετε!

Plus: είναι μπαλαντέρ και για το καλοκαίρι! 

Επιδερμίδα ξηρή, αφυδατωμένη, με αίσθηση τραβήγματος... Σε αυτές τις περιπτώσεις τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από ένα δροσερό, καταπραϋντικό χάδι πάνω στο δέρμα, που θα το ανακουφίσει άμεσα και ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ως βάλσαμο που θα το επαναφέρει σε κατάσταση ισορροπίας.

Αυτό ακριβώς οραματίστηκαν οι επιστήμονες της The Body Shop και δημιούργησαν το ολοκαίνουριο Aloe Soothing Gel, με πρωταγωνιστή την αλόη βέρα, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φυσική καταπραϋντική λύση για την επιδερμίδα.

Soothing-Aloe-Gel-HR 1

Το Aloe Soothing Gel περιέχει 100% οργανική αλόη βέρα από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στη Γουατεμάλα. Ο τρόπος την προμηθεύεται η The Body Shop εγγυάται την αγνότητα. Τα ζουμερά φύλλα της συλλέγονται, καθαρίζονται και ξεχωρίζονται με τα χέρια μέσα σε έξι ώρες από τη συγκομιδή τους για να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους. Χωρίς πρόσθετο άρωμα, parabens ή χρωστικές, το Aloe Soothing Gel ταιριάζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα και χάρη στη super καταπραϋντική υφή του, είναι πραγματική απόλαυση στη χρήση.

Και βέβαια, αυτό το προϊόν θα σας φανεί σωτήριο και το καλοκαίρι, αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα!