Οι Viktor&Rolf έχουν έτοιμο το νέο τους άρωμα!

Οι Viktor&Rolf έχουν έτοιμο το νέο τους άρωμα!

Και το αποκάλυψαν με τον πιο ευρηματικό τρόπο- δείτε το video! 

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα απαλό, γλυκό, θηλυκό look που θα είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα ακραίο" είπε το τρομερό δίδυμο της μόδας, Viktor Horsting και Rolf Snoeren, για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 που παρουσίασαν στην Couture Fashion Week.

Η ατμόσφαιρα του show ήταν αιθέρια, οικία και γαλήνια. Οι μπαλαρίνες της Γερμανικής Εθνικής Σκηνής Μπαλέτου, που περπατούσαν πάνω σε πουέντ έδιναν έμφαση στην αίσθηση ελευθερίας και καλλιτεχνικής ανύψωσης και αναδείκνυαν υπέροχα τις αέρινες δημιουργίες των Viktor&Rolf.

bonbon2

Όμως οι σχεδιαστές επεφύλασσαν μια ακόμα έκπληξη για το φινάλε: αποκάλυψαν το νέο γυναικείο άρωμα, Bonbon με το visual του μοντέλου Edita Vilkeviciute η οποία "φορούσε" το άρωμα και μαγνήτιζε το βλέμμα από το background της σκηνής- δείτε το ονειρεμένο video του show και θα καταλάβετε!

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου (μια που το άρωμα δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια μας), το Bonbon είναι μια διαχρονική αίσθηση που προκαλεί μια αγνή και πλήρη αναζήτηση της ευτυχίας. Ξελογιασμένη από μια ερωτική αισθησιακή εμπειρία, η γυναίκα που φορά το Bonbon είναι δυνατή, όμορφη και ολοκληρωμένη, ντύνεται με ένα άρωμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί τη δική της ιστορία. Όσο για τον χαρακτήρα του, είναι εθιστικά γλυκός, συνδυάζοντας νότες καραμέλες με ροδάκινο.