Μυστικά για τέλεια βάση!

Μυστικά για τέλεια βάση!

Από τον  Artistic Director της Shiseido, Dick Page

Τον Dick Page θα τον έχετε συναντήσει πολλές φορές εδώ στο Queen.gr. Τον παρακολουθώ συστηματικά, καθώς από τη μία πλευρά συνεργάζεται με μεγάλους οίκους μόδας και είναι ανάμεσα στους influential makeup artists, από την άλλη εδώ και κάμποσα χρόνια έχει αναλάβει τα ηνία στο μακιγιάζ της Shiseido και έχει καταφέρει να βρεί την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην μινιμαλιστική φιλοσοφία της ιαπωνικής μάρκας και στα trends.

Από αυτό τον μήνα, ο Dick Page θα μοιράζεται με τις beauty editors πολύτιμα μυστικά μακιγιάζ και πρακτικά tips- και εγώ θα είμαι έτοιμη να τις αναμεταδώσω σε εσάς τις beauty addicts!

Τον Ιανουάριο, ο makeup artist κάνει focus στην τέλεια βάση: "Αν το μακιγιάζ είναι κυρίως διασκέδαση για τις γυναίκες, η βάση και η κάλυψη συχνά αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Το makeup είναι κυρίως προσωπική υπόθεση, εκφράζει τον τρόπο που η γυναίκα αισθάνεται για τον εαυτό της" λέει ο Dick Page. Το μυστικό του αν χρησιμοποιείτε υγρό makeup: "Πάντα να το ζεσταίνετε στα χέρια σας πριν το χρησιμοποιήσετε, ώστε να απλώνεται πιο εύκολα και ομοιόμορφα".

SHISEIDO

Ποια βήματα να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση και ποια προϊόντα της Shiseido προτείνει:

1. Αν σας αρέσει το αποτέλεσμα της "γυμνής" επιδερμίδας, επιλέξτε το Sheer and Perfetct Foundation, για κάλυψη και αντιγηραντική δράση το Radiant Lifting Foundation ενώ για φωτεινό φινίρισμα το Perfect Refining Foundation.

2. Προετοιμάστε την επιδερμίδα με το Refining Makeup Primer για να εξουδετερώσετε κοκκινίλες και ανομοιομορφίες, να καμουφλάρετε πόρους και λεπτές γραμμές. Επιπλέον, θα δώσει έξτρα διάρκεια στο αποτέλεσμα του φον ντε τεν σας.

3. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Perfect Foundation Brush για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αλλάζετε την κατεύθυνση που έχουν οι "πινελιές" σας ώστε να επιτύχετε την επιθυμητή κάλυψη.

4. Απλώστε με την άκρη του δαχτύλου σας το Natural Finish Cream Concealer στα σημεία που χρειάζονται έξτρα κάλυψη.

5. Ενισχύστε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας και δώστε ένα ματ φινίρισμα απλώνοντας ένα πέπλο της διάφανης πούδρας Translucent Loose Powder που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.