Με ποιον «πιάστηκε στα πράσα» το κορίτσι του Bradley Cooper;

Με ποιον «πιάστηκε στα πράσα» το κορίτσι του Bradley Cooper;

Η Suki Waterhouse σε rock&sexy photos

Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Suki Waterhouse, που έγινε γνωστή σε όλους μας ως το κορίτσι του oh-so-hot Bradley Cooper, έκανε την πρώτη της μεγάλη δουλειά με τον οίκο Burberry.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος Burberry Brit Rythm μαζί με τον βρετανό μουσικό και μοντέλο
George Barnet. Το άρωμα έρχεται να συμπληρώσει το αντίστοιχο αντρικό, το οποίο λανσαρίστηκε πριν λίγους μήνες και είναι ένα κοκτέιλ από λουλουδένιες και πουδρέ νότες: στα πρώτα δευτερόλεπτα ανοίγει με αγγλική λεβάντα, ροζ πιπέρι και άνθη πορτοκαλιάς, που σιγά σιγά δίνουν τη θέση τους σε ένα κοκτέιλ από πέταλα ίριδας και φύλλα βατόμουρου για να καταλήξει σε ισχυρές νότες βάσης, το βετιβέρ και ξυλώδη μόσχο.

Brit-Rhythm-For-Her---The-Bottle-2

Ο Christopher Bailey, Δημιουργικός Διευθυντής του οίκου Burberry, αποφάσισε να "συνοδέψει" το Brit Rythm με μια capsule συλλογή μακιγιάζ και ρούχων. Στο μακιγιάζ, έμφαση δίνεται στα τολμηρά smoky μάτια που συνδυάζονται με λαμπερή φωτεινή επιδερμίδα, χζείλη σε nude τόνους και νύχια με άποψη ενώ τα ρούχα είναι rock&roll με glam λεπτομέρειες.

Κάντε κλικ στην photo gallery και δείτε την Suki Waterhouse σε backstage photos, τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και τα ρούχα που δημιούργησε ο οίκος ειδικά για το λανσάρισμα του γυναικείου αρώματος Brit Rythm.