Johnny Depp: Οι makeup artists του Hollywood τον βραβεύουν!

Johnny Depp: Οι makeup artists του Hollywood τον βραβεύουν!

Για την άψογη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της καριέρας του

Δεν είναι μόνο ένας υπερταλαντούχος ηθοποιός αλλά και ένας εξαιρετικός συνεργάτης για τους makeup artists και hairstylists του Hollywood που έχουν δουλέψει μαζί του.

Γιαυτό το λόγο ο Johnny Depp θα παραλάβει το Distinguished Artisan Award στα φετινά βραβεία Make-Up Artists&Hair Stylists Guild Awards, στις 15 Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη κατηγορία μπαίνει για πρώτη φορά στα βραβεία, και από τη μία αφορά makeup artists και hairstylists που ξεχώρισαν στη βιομηχανία του θεάματος για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους από την άλλη ξεχωρίζει ένα πρόσωπο/ηθοποιό που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ/hair style μέσα από τους ρόλους του.

Ο Johnny Depp είναι το ιδανικό πρόσωπο για να κάνει "ποδαρικό" σε αυτή την κατηγορία- ας μην ξεχνάμε πως ήταν εκείνος που έπεισε τον Tim Burton οτι ο Willy Wonka θα πρέπει να φορέσει ψεύτικη μύτη, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με ένα βλέμμα του ως Ψαλιδοχέρης αλλά και να δούμε αλλιώς το μολύβι ματιών σε ένα αντρικό πρόσωπο ως Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής!