10 super κρέμες για βελούδινα χέρια!

10 super κρέμες για βελούδινα χέρια!

Έχουν ανάγκη τη φροντίδα σας, μην τα ξεχνάτε! 

Με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά, η ανάγκη για την εντατική φροντίδα και την προστασία των χεριών μας από το κρύο γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

Βασικός λόγος για τα "σκασμένα" χέρια είναι η έλλειψη υδάτωσης σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία που υφίσταται η ευαίσθητη επιδερμίδα τους από την εξωτερικές επιθέσεις αλλά και την ξηρή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομορφιά μας, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία- και όταν λέμε πρόληψη, δεν εννοούμε να φοράτε κρέμα χεριών μία φορά την ημερα, καθώς αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς δεν αρκεί. Το ιδανικό είναι να απλώνετε κρέμα χεριών όσες περισσότερες φορές την ημερα μπορείτε, και σε αυτό θα βοηθήσει αν έχετε μοιράσει το αγαπημένο σας προϊόν σε μικρά πλαστικά "δοχεία" τα οποία θα αφήσετε σε σημεία που περνάτε αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα, πχ διπλα στον υπολογιστή του σπιτιού σας, στο γραφείο, οπωσδήποτε μέσα στην τσάντα, στο αυτοκίνητο κλπ.

Εμείς επιλέξαμε 10 εκπληκτικές φόρμουλες που προστατεύουν αλλά και επανορθώνουν την επιδερμίδα των χεριών - εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στην photo gallery, να επιλέξετε την ιδανική για εσάς και να την βάλετε στην καθημερινότητά σας!