Hot! Άνοιξε Benefit Brow Bar στα Νότια Προάστεια!

Hot! Άνοιξε Benefit Brow Bar στα Νότια Προάστεια!

Και το Sephora σου κάνει έκπτωση 50% στις υπηρεσίες του, σήμερα και αύριο! 

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι super trend και αυτή τη σεζόν και υπάρχει ένα beauty spot όπου θα σας τα φροντίσουν οι καλύτεροι brow experts!

Μιλάμε για το Benefit Brow Bar των καταστημάτων Sephora, όπου εξειδικευμένοι αισθητικοί μπορούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών σας σε 15 λεπτά χρησιμοποιώντας κερί ή τσιμπιδάκι. Γρήγορα και εύκολα, τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν το πρόσωπό σας και ανοίγουν το βλέμμα σας.


Η ευκολία και η πρακτικότητα που χαρακτηρίζει τα Brow Bars της Benefit στα καταστήματα Sephora σε όλο τον κόσμο, αποτελούν καινοτομία στη φροντίδα των φρυδιών, καθιστώντας τη πιο προσιτή στις γυναίκες και τους άνδρες με έντονους ρυθμούς ζωής.

Και πλέον, ένα Benefit Brow Bar θα βρείτε και στα Νότια Προάστεια, συγκεκριμένα στο Sephora Γλυφάδας, το 7ο κατάστημα Sephora που φιλοξενεί τις υπηρεσίες φρυδιών της Benefit στην Ελλάδα!

Και μια έκπληξη: για να γιορτάσει το opening, το κατάστημα Sephora προσφέρει σήμερα 07/02 & αύριο 08/02, όλες τις υπηρεσίες -50% ενώ θα έχει και δυνατή μουσική από DJ, happenings & υπέροχα Benefit(s)!