Τα βασικά για την ιδανική επιδερμίδα...

Τα βασικά για την ιδανική επιδερμίδα...

... Κλεισμένα σε ένα υπέροχο ρετρό κουτί, από την Vichy! 

Η ιδανική επιδερμίδα προϋποθέτει τα σωστά βήματα φροντίδας: ο σωστός καθαρισμός, η απαραίτητη κρέμα ημέρας βασισμένη στις δικές σας ανάγκες, η βραδινή περιποίηση και τα προϊόντα «στοχευμένης» δράσης εγγυώνται να σας χαρίσουν την επιδερμίδα που ονειρεύεστε, φωτεινή και νεανική!

Όλα αυτά, θα τα βρείτε στο "My ideal beauty box" της Vichy, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομορφιάς προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας! Με την αγορά της αγαπημένης σας κρέμας ημέρας των σειρών Aqualia, Idealia, Liftactiv και Neovadiol προσφέρεται δώρο μέσα σε συλλεκτικό κουτί, ο καθαρισμός προσώπου, η κρέμα νύχτας και η προηγμένη φροντίδα περιποίησης των ορών της Vichy.

Τι θα βρείτε στο δικό σας Ideal Beauty Box:

Αγοράζοντας την Aqualia, που τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ή την Idealia, που ενυδατώνει και δρα ενάντια στα που πρώτα σημάδια του χρόνου, παίρνετε δώρο σε ειδικές συσκευασίες τη λοσιόν καθαρισμού προσώπου PURETÉ THERMALE SOLUTION MICELLAIRE 3 σε 1, την κρέμα νύχτας AQUALIA NIGHT SPA και τον επαναστατικό ορό IDÉALIA LIFE SERUM, που σβήνει τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα.

Με την αγορά της αντιρυτιδικής κρέμας LIFTACTIV που προσφέρει συσφικτική φροντίδα και αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας, παίρνετε δώρο σε ειδικές συσκευασίες το καθαριστικό γαλάκτωμα PURETÉ THERMALE DÉMAQUILLANT INTÉGRAL 3 σε 1, την κρέμα νυκτός LIFTACTIV NIGHT και τον ορό LIFTACTIV SERUM 10 EYES&LASHES που προσφέρει φωτεινό βλέμμα στη στιγμή και βλεφαρίδες δυνατές και πυκνές σε ένα μήνα.

Με την αγορά της αγαπημένης σας NEOVADIOL παίρνετε δώρο σε ειδικές συσκευασίες το καθαριστικό γαλάκτωμα PURETÉ THERMALE DÉMAQUILLANT INTÉGRAL 3 σε 1, την Νο1 αντιρυτιδική κρέμα νυκτός NEOVADIOL Gf NIGHT και τον νέο ορό NEOVADIOL MAGISTRAL ELIXIR το 1ο πρώτο έλαιο ολικής αναδόμησης της επιδερμίδας του προσώπου.