Αυτό είναι το αφρόλουτρο που λατρεύουν οι beauty addicts!

Αυτό είναι το αφρόλουτρο που λατρεύουν οι beauty addicts!

Και του χάρισαν τα βραβεία Prix de Beaute και Προϊόν της Χρονιάς;

Ότι το Dove Deeply Nourishing είναι ένα υπέροχο αφρόλουτρο, που περιποιείται μοναδικά την επιδερμίδα, είναι γνωστό. Και για αυτό αναδείχθηκε φέτος το αγαπημένο αφρόλουτρο του κοινού, καθώς κέρδισε δύο βραβεία: Prix de Beaute και Προϊόν της Χρονιάς!

Το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι διαφορετικό από τα κοινά αφρόλουτρα. Η προϊοντική ανωτερότητά του τεκμηριώνεται από πολλαπλές συνεχείς επιστημονικές μελέτες. Έχοντας ως οδηγό την επιστημονική αξιολόγηση αλλά και τις έρευνες των καταναλωτών, η σύνθεση του Dove Deeply Nourishing ανανεώνεται διαρκώς, ώστε να να αφήνει την επιδερμίδα πάντα όμορφη και υγιή.


Για το 2013 η σύνθεσή του Dove Deeply Nourishing βελτιστοποιήθηκε με ένα πιο ισορροπημένο συνδυασμό καθαριστικών και ενυδατικών συστατικών που υπερέχει στη φροντίδα και στην προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς- ο τέλειος συνδυασμός σε μια σύνθεση που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σας κάθε μέρα!