Gucci Guilty: Η συλλεκτική έκδοση...είναι rock!

Gucci Guilty: Η συλλεκτική έκδοση...είναι rock!

Ένα look που κάνει αίσθηση! 

Ο οίκος Gucci είναι συνδεδεμένος με την rock από την εποχή που άρχισε να ντύνει το διεθνές jet set. Η σχέση αυτή συνεχίζεται με πάθος μέχρι σήμερα, καθώς η Creative Director του οίκου Gucci, Frida Giannini, λατρεύει την μουσική- μάλιστα διαθέτει μια προσωπική συλλογή από περίπου 8.000 δίσκους βινυλίου!

Για να γιορτάσει ο οίκος τους δεσμούς του με τη glamorous έκφανση της rock, δημιούργησε μια συλλεκτική έκδοση του Gucci Guilty, ένα μοναδικό και πρωτότυπο άρωμα: το Stud Limited Edition. Τα συλλεκτικά μπουκάλια τους διακοσμούνται με περισσότερα από 400 καρφιά το καθένα (σε ασημί για το pour Homme και σε χρυσό για το pour Femme) και είναι αποκλειστικά περιορισμένης έκδοσης, ειδικά για τους απανταχού συλλέκτες. «Έχω από πάντα μια αγάπη για τη rock αισθητική και αυτή είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης για μένα. Θέλω να πιστεύω ότι τα Gucci Guilty Stud κρύβουν μέσα στο μπουκάλι τους μια rock στάση ζωής» λέει η Frieda Giannini.

Όσο για τον χαρακτήρα τους, το Gucci Guilty pour Femme, είναι ένα ζεστό και σαγηνευτικό ανατολίτικο, λουλουδάτο και έντονα ηδονικό άρωμα ενώ το Gucci Guilty pour Homme είναι ένα αρωματικό fougère, που προκαλεί αλλά και γοητεύει.

Στην διαφημιστική καμπάνια, η Evan Rachel Wood η οποία ενσαρκώνει τη γυναίκα Gucci Guilty και ο συμπρωταγωνιστής της, Chris Evans, που εκπροσωπεί τον άνδρα Gucci Guilty, είναι και οι δύο οπαδοί της rock. Η ισχυρή χημεία μεταξύ τους έχει την ηλεκτρική ενέργεια μιας rock συναυλίας... υπό τη διεύθυνση του σκηνοθέτη Frank Miller, με soundtrack το «Strange Love» των Depeche Mode σε μια τολμηρή απόδοση από το συγκρότημα των Friendly Fires, οι οποία είναι υποψήφιοι για το βρετανικό βραβείο Mercury Music Prize.