La Mer: The Lifting Contour Serum

La Mer: The Lifting Contour Serum

Θαύμα σε ένα μπουκάλι! 

Αυτή τη σεζόν η La Mer φέρνει στον πλανήτη της ομορφιάς ένα υψηλής αποδοτικότητας serum που ανασχεδιάζει το πρόσωπο και τον λαιμό, προσφέρει στο δέρμα πιο σφριγηλή αίσθηση από την πρώτη κιόλας επαφή, ενώ βοηθά στον επαναπροσδιορισμό & τον ανασχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου.

.

Αντλώντας έμπνευση από υλικά που μεταλλάσουν το σχήμα τους, το Lifting Contour Serum βοηθά στον επανασχηματισμό της τρισδιάστατης όψης του προσώπου και βελτιώνει το περίγραμμά του από μέσα προς τα έξω. Ενεργά ένζυμα εισχωρούν στο δέρμα με τις θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας ενώ προάγεται το φυσικό κολλαγόνο & η ελαστίνη με στόχο την ενίσχυση της πυκνότητας, της διάστασης & του ορισμού του δέρματος. Με μία μοναδική υφή για άμεση αίσθηση σύσφιξης, αυτό το αναζωογονητικό gel-serum αφυπνίζει την νεανικότητα του προσώπου.

Στην καρδιά της σύνθεσης, το θρυλικό Miracle Broth, γνωστό για την ιδιότητα του να ανανεώνει τα κύτταρα, βοηθά στον εμπλουτισμό του δέρματος με τις θρυλικές επουλωτικές του δυνάμεις και προωθεί την φυσική ανανέωση των κυττάρων, επιτρέποντας στο δέρμα να επικεντρωθεί στην φυσική αποκατάστασή του.

Επιπλέον, η σύνθεση είναι ενισχυμένη με το νέο ένζυμο Lifting Ferment που βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου του δέρματος εξασφαλίζοντας μια πιο βελτιωμένη όψη. Συνεχίζοντας την διάσημη ιστορία της La Mer, μεταμορφώνοντας δηλαδή τα συστατικά σε ένα ισχυρότερο σύνολο από ότι αυτά πρόσφεραν μεμονωμένα, το ένζυμο αυτό συνδυάζει την Perennial Brown Algae, η οποία αποτελεί «πηγή νεότητας», την πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία Blue Algae; καθώς και τα αναζωογονητικά θαλάσσια πεπτίδια που συμβάλουν στην βελτίωση της ορατής πυκνότητας και διάστασης του δέρματος.

Στην πράξη: Σε μόλις 4 εβδομάδες το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο ανορθωμένο & το δέρμα πιο σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό- και όλα αυτά με μία σταγόνα από την θαυματουργή σύνθεση του La Mer The Lifting Serum κάθε μέρα!