3 υπέροχα έλαια για κάθε ανάγκη μαλλιών

3 υπέροχα έλαια για κάθε ανάγκη μαλλιών

Έχουν την υπογραφή Garnier Fructis

Τα έλαια μαλλιών έχουν βρει την θέση τους στην ιεροτελεστία φροντίδας μας και η Garnier υπογράφει μια πλήρη σειρά με ξεχωριστές ιδιότητες.

MIRACULOUS-OIL

Για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, υπάρχει το Fructis Miraculous oil που έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους μαλλιών και έχει ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή. Εμπλουτισμένο με έλαιο Αργκάν έχει μία πολύτιμη, πλούσια, και μεταξένια υφή που χαρίζει λαμπερά και απαλά μαλλιά στη στιγμή χωρίς να τα βαραίνει. Αποτέλεσ,α: εντατική θρέψη, ανάλαφρηκίνηση, απαλότητα, λάμψη και ένα σαγηνευτικό άρωμα.

BRUSHING-EXPRESS-OIL

Αν χρησιμοποιείτε εργαλεία styling επιλέξτε το Fructis Brushing Express που ελέγχει το φριζάρισμα, κάνοντας τα μαλλιά αμέσως μεταξένια και λαμπερά χάρη στο έλαιο Argan που περιέχει. Η ειδική σύνθεσή του προστατεύει τα μαλλιά ακόμα και από θερμοκρασία 230oC κάνει το στέγνωμα 2 φορές πιο γρήγορο.

SHAKE-IT

Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά, το νέο Fructis Λάμψη & Φροντίδα Shake It, καλύπτει απόλυτα τις βασικές ανάγκες των βαμμένων μαλλιών. Αυτό το διφασικό έλαιο συνδυάζει το Xylose, ένα μόριο που προστατεύει και θρέφει σε βάθος τα βαμμένα μαλλιά με ένα ειδικό σύμπλοκο που λειαίνει άμεσα την τρίχα και δίνει εκτυφλωτική λάψη στο χρώμα των μαλλιών.