Η Κορρές πάει στη Λατινική Αμερική!

Η Κορρές πάει στη Λατινική Αμερική!

Σε στρατηγική συνεργασία με την Avon, έτοιμη να κατακτήσει τις beauty addicts εκεί! 

Είναι μια είδηση που μας κάνει περήφανους: η ΚΟΡΡΕΣ και η AVON Products, Inc. (NYSE: AVP) ανακοίνωσαν πως ξεκινούν την στρατηγική συνεργασία τους για την παραγωγή και την διανομή των προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ στη Λατινική Αμερική!

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου, η συγκεκριμένη συνεργασία ξεκίνησε αυτό το μήνα και προβλέπεται να διαρκέσει μέχρι και 14 χρόνια. Παράλληλα παρέχει το δικαίωμα στην AVON να αγοράσει μελλοντικά όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας των προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ για τη Λατινική Αμερική.

«Η Λατινική Αμερική παρουσιάζει εξαιρετική δυναμική για τη βιομηχανία ομορφιάς και αποτελεί μία εκ των σημαντικότερων αγορών στο χαρτοφυλάκιο της AVON. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που έχουμε τη δυνατότητα, μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, να αξιοποιήσουμε το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και τις ικανότητές μας για να φέρουμε τις γυναίκες της Λατινικής Αμερικής κοντά στη φιλοσοφία και τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ», σημείωσε η Sheri McCoy, Chief Executive Officer, της Avon Products, Inc.

«Η Λατινική Αμερική υπήρξε ανέκαθεν αγορά υψηλού ενδιαφέροντος για την ΚΟΡΡΕΣ. Έχουμε τώρα μία μοναδική ευκαιρία να προσεγγίσουμε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που υιοθετεί τις αξίες και τη φιλοσοφία μας. Η AVON είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε άλλο ένα υπέροχο ταξίδι. Παράλληλα, η συνεργασία αυτή μας ενδυναμώνει και μας παρέχει επιπλέον δυνατότητες για την επαύξηση των αναπτυξιακών προοπτικών μας», τόνισε ο Γιώργος Κορρές, ιδρυτής της ΚΟΡΡΕΣ.