Όσα τα μοντέλα, τόσα και τα hairstyles!

Όσα τα μοντέλα, τόσα και τα hairstyles!

Ο διάσημος hair stylist Eugene Souleiman αποθέωσε το show DKNY! 

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο 2014, ο οίκος DKNY γιόρτασε τα 25 χρόνια του κάνοντας μια στροφή στις ρίζες του. Με ένα εξαιρετικό cast 55 ατόμων, αποτελούμενο από φοιτητές, clubbers, μοντέλα, μουσικούς, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, το show αποτύπωσε τον παλμό της Νέας Υόρκης.


«Όταν ξεκίνησε ο οίκος DKNY στα τέλη της δεκαετίας του 1980, υπήρχε μια απίστευτη ενέργεια στην κουλτούρα και στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αυτό είναι και η θεματολογία της σημερινής επίδειξης. Η επιστροφή σε μια εποχή που δεν υπήρχε μόνο ένα look, που οι άνθρωποι δεν ήθελαν να μοιάζουν μεταξύ τους, που το στυλ ήταν προσωπική υπόθεση », είπε ο Eugene Souleiman από τα παρασκήνια του show.

eugene

Αυτό το δημιουργικό θέμα έδωσε στον Eugene και την ομάδα του την ευκαιρία να εξατομικεύσουν το χτένισμα κάθε μοντέλου, δίνοντας σημασία στο προσωπικό τους στυλ και παίζοντας με αυτό: «Την λάτρεψα αυτή την επίδειξη. Το βρήκα πραγματικά αναζωογονητικό να κάνω κάτι διαφορετικό. Με όλες αυτές τις απίστευτες προσωπικότητες στις καρέκλες μου, είχα την αίσθηση περισσότερο ότι βρισκόμουν σε ένα χαλαρό κομμωτήριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης παρά στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας», πρόσθεσε ο Eugene.


Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τα χτενίσματα ήταν από τις σειρές Wella Professionals Care και Styling. Ιδού κάποια από τα αγαπημένα του Eugene Souleiman και της ομάδας του:

- Wella Professionals Brilliance Σαμπουάν και Conditioner: προστατεύει και φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά
- Wella Professionals Perfect Setting Blow Dry Lotion: φόρμα και λάμψη με αόρατο κράτημα
- Wella Professionals Ocean Spritz Beach Texture Spray: ελαφρύς όγκος με ματ υφή
- Wella Professionals Grip Cream: styling με δυνατό κράτημα
- Wella Professionals Body Crafter Volume Spray: πλούσιος όγκος με υφή