Πώς φροντίζει την επιδερμίδα του ένα διάσημο μοντέλο;

Πώς φροντίζει την επιδερμίδα του ένα διάσημο μοντέλο;

Η Caroline Brasch Nielsen, πρόσωπο του αρώματος Roses de Chloé, αποκαλύπτει τα μυστικά της 

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την καμπάνια του αρώματος Roses de Chloé, όμως η Caroline Brasch Nielsen έχει περπατήσει στα catwalks μεγάλων οίκων μόδας, μεταξύ των οποίων οι Valentino, Chanel, Louis Vuitton.

Πρόσφατα, το μοντέλο μίλησε στο site bellasugar και αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά φροντίδας της επιδερμίδας της αλλά και πώς φοράει το άρωμά της.

Για το Roses de Chloe: "Είναι ένα λουλουδάτο, φρέσκο άρωμα, που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας".

Πώς φοράει το άρωμά της: "Το ψεκάζω στους καρπούς, το λαιμό και στα μαλλιά μου".

ROSES1

Ποια είναι η ευωδιά που την εμπνέει: "Η αλμύρα της θάλασσας. Μεγάλωσα κοντά της."

Ποιό είναι το μυστικό για υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ, εκτός πασαρέλας: "Στα μαλλιά μου απλώνω πολύ conditioner! Επίσης, προσπαθώ να λούζομαι λίγες φορές την εβδομάδα, γιατί η φυσική λιπαρότητα κρατάει τα μαλλιά μου απαλά και δυνατά. Το καθημερινό μακιγιάζ μου είναι πολύ ελαφρύ και δροσερό. Συνήθως πηγαίνω σε πολλά xasting, οπότε πρέπει να δείχνω φυσική. Το βράδυ, ίσως βάλω λίγο κραγιόν ή eyeliner."

Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της: "Δεν βάφομαι όταν δεν δουλεύω, και έτσι δίνω την δυνατότητα στην επιδερμίδα μου να ανασάνει. Πίνω πολύ νερό και χρησιμοποιώ μια καλή ενυδατική".

Η καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας: "Το πρωί, πλένω το πρόσωπό μου με κρύο νερό για να "ξυπνήσει" η επιδερμίδα μου- και εγώ μαζί. Μετά απλώνω την κρέμα φροντίδας για να προετοιμάσω το δέρμα μου για το μακιγιάζ. Το βράδυ, πάντα κάνω ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθώ. Αν είμαι πολύ κουρασμένη, προσπαθώ να ξεβάφομαι με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Γενικά δεν μου αρέσει να κοιμάμαι με το μακιγιάζ στο πρόσωπό μου γιατί αυτό σημαίνει πως τελικά δεν φροντίζω σωστά το δέρμα μου. "