Aqva Amara: Το νέο αντρικό άρωμα του οίκου Bvlgari

Aqva Amara: Το νέο αντρικό άρωμα του οίκου Bvlgari

Ένα  δροσερό ελιξίριο που μυρίζει Μεσόγειο! 

Με τη δυνατή του προσωπικότητα, το Aqva Amara ακολουθεί τα βήματα του best selling Aqva Pour Homme, ένα δροσερό, ευγενικό και αρρενωπό Eau de Toilette, εμπνευσμένο από την θάλασσα.

Το νέο αντρικό άρωμα του οίκου Bvlgari φέρνει ένα νέο twist στα δροσερά αρώματα, όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα. Ο αρωματοποιός Jacques Cavallier εμπλούτισε το blend με νότες που το κάνουν ακόμα πιο πολυτελές, κρατώντας όμως τον "Μεσογειακό" χαρακτήρα του αρώματος.

"Έχοντας ως κοινό παρονομαστή τη δροσερή αίσθηση, φαντάστηκα ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια, λουσμένο στο φως και πλούσιο σε εκλεκτά συστατικά" εξηγεί ο δημιουργός του. Amaro στα ιταλικά σημαίνει "πικρός" και στην περίπτωση του Aqva Amara αυτή η πικράδα βγαίνει από τα πορτοκάλια της Μεσογείου, που δίνουν όλα τους αρωματα στο ελιξιριο.

Ακόμα και το μπουκάλι έχει ένα ιδιαίτερο design που κάνει παιχνίδι με το φως ενώ η χάλκινη λάμψη του θυμίζει τα ηφαιστειογενή εδάφη της Μεσογείου. Ο χυμός του περιλαμβάνει νότες από Σισιλιάνικο μανταρίνι με έλαιο από άνθος νερολι, ενώ στη βάση συναντάμε νότες από ινδονησιακό πατσουλί.

Όσο για την καμπάνια, το διάσημο μοντέλο Jon Kortajarena φωτογραφήθηκε από τον Mario Sorrenti σαν ηλιοκαμμένος αρχαίος θεός, ευγενής και ισχυρός.

Και για να πάρετε μια γεύση από καλοκαίρι, Μεσόγειο, κρυστάλλινα νερά-και έναν από τους ομορφότερους άντρες του πλανήτη- δείτε το video με το making of της καμπάνιας του Aqva Amara!