Πλούσιος όγκος, έντονο βλέμμα, λαμπερές βλεφαρίδες; Γίνεται!

Πλούσιος όγκος, έντονο βλέμμα, λαμπερές βλεφαρίδες; Γίνεται!

Με την νέα μάσκαρα Excess Volume Extreme Impact της Max Factor! 

«Χρησιμοποίησα τη μάσκαρα Max Factor Excess Volume Extreme Impact για να δημιουργήσω ένα look που πραγματικά ξεχωρίζει. Αυτή τη σεζόν το κεντρικό θέμα είναι η μεγέθυνση – οι βλεφαρίδες είναι γεμάτες και με όγκο, αλλά επίσης έχουν έντονο χρώμα, που τις κάνουν από συνηθισμένες... εντυπωσιακές!», εξηγεί η Pat McGrath, η διάσημη makeup artist και Global Creative Design Director της Max Factor, η οποία την δοκίμασε στα shows για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014.

Εμπνευσμένοι από τη διαδικασία δημιουργίας πολυτελών δερμάτινων ειδών, οι επιστήμονες της Max Factor ανακάλυψαν ότι το μυστικό για εντυπωσιακό όγκο κρύβεται στη διαδικασία δημιουργίας λουστρινιού, όπως γίνεται και με το δέρμα. Το λουστρίνι δημιουργείται από την επικάλυψη του βαμμένου δέρματος με ένα ακρυλικό διάλυμα. Καθώς το ακρυλικό στεγνώνει, το μαύρο χρώμα γίνεται ακόμη πιο έντονο με μια απίστευτα λεία στρώση που είναι ανθεκτική, προστατευτική και εύκαμπτη και η οποία ξεχωρίζει για το πολύ λείο και έντονο φινίρισμά της. Στη διαδικασία αυτή μπορούν να υποβληθούν μόνο δέρματα υψηλής ποιότητας, γιατί οποιαδήποτε τραχιά υφή στην επιφάνεια του δέρματος με τη διαδικασία αυτή ενισχύεται, με αποτέλεσμα το φινίρισμα του λούστρου να «σπάει».

Το ίδιο ισχύει και για τη μάσκαρα. Εάν βάλετε μία στρώση από έντονο χρώμα, μετά από μία στρώση προϊόντος για όγκο χαμηλής ποιότητας, το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από αυτό που περιμένετε, καθώς το μαύρο χρώμα θα κάνει ακόμη πιο έντονη την ανομοιομορφία που υπάρχει. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια βάση για όγκο υψηλών προδιαγραφών, γιατί δημιουργεί το τέλειο στρώμα για την κάλυψη με έντονο σκούρο χρώμα.

Πώς λειτουργεί η Excess Volume Extreme Impact: Στην βάση συνδυάζει κερί, μαύρη χρωστική και μικροσφαιρίδια που δίνουν πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες ενώ το top coat καλύπτει κάθε μία βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη με μια λεπτή στρώση που δίνει ακόμα πιο έντονο χρώμα και αστραφτερό-σαν λουστρίνι-φινίρισμα!