Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την μόλυνση!

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την μόλυνση!

Η Clarins υπογράφει ένα απαλό και έξυπνο προϊόν καθαρισμού

Η Clarins είναι ένα beauty brand που δίνει έμφαση στον σωστό καθαρισμό του προσώπου - για αυτό και στην γκάμα της θα βρείτε πολλές εξειδικευμένες συνθεσεις για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.

Αυτό το μήνα φέρνει ένα νέο προϊόν καθαρισμού που εξουδετερώνει όλα τα ίχνη της μόλυνσης στην επιδερμίδα, την καθαρίζει και την κρατάει απαλή ενώ την αποτοξινώνει. Βασικό συστατικό της Extra Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream είναι το εκχύλισμα από σπόρους moringa, που συμβάλλει σημαντικά στην απομάκρυνση των μορίων της μόλυνσης από το πρόσωπο (πιο συγκεκριμένα περιέχει πεπτίδια θετικά φορτισμένα που έλκουν τα αρνητικά φορτισμένα μόρια της μόλυνσης και με το ξέβγαλμα απομακρύνονται) ενώ αποκαλύπτει τη νεανικότητα και τη φυσική λάμψη του.

Επιπλέον, το προϊόν αυτό είναι ιδιαίτερα απαλό- δεδομένου πως προορίζεται να το χρησιμοποιούμε 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα του χρόνου!- χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού, το έλαιο jojoba και δύο θρεπτικά βούτυρα: το mango και το shea butter.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθείστε την ιεροτελεστία καθαρισμού της Clarins:

1. Πάρτε μια μικρή ποσότητα της Extra Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream και ζεστάνετέ τη στις παλάμες σας.

2. Απλώστε τη τοποθετώντας τις παλάμες σας πάνω στο πρόσωπό σας, απαλά, στο μέτωπο και τον λαιμό σας.

3. Περάστε τις παλάμες σας από το κέντρο του προσώπου προς τα πλάγια, επαναλάβετε 7 φορές και στη συνέχεια από κάθε πλευρά του λαιμού σας, για 5 φορές. Το προϊόν θα γίνει πιο παχύ καθώς θα το "δουλεύετε" - με αυτό τον τρόπο "τραβάει" τα μόρια της μόλυνσης και τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας σας, χωρίς να την αλαιπωρεί.