Αποχαιρετήστε τους μαύρους κύκλους!

Αποχαιρετήστε τους μαύρους κύκλους!

Μια νέα επανάσταση στον χώρο της Ιατρικής Κοσμετολογίας έρχεται για να κάνει τη διαφορά!

Το concealer δεν είναι αρκετό! Ναι μεν μπορεί να βοηθήσει στο να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα κρατά για πολύ λίγο. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις με έντονους μαύρους κύκλους, μόλις βάλουμε concealer φαίνονται ακόμα πιο έντονα, αφού παίρνουν μία γκρι απόχρωση! Τι μπορούμε να κάνουμε; Ας σταματήσουμε να καλύπτουμε το πρόβλημα! Ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσουμε! Ας γνωρίσουμε το Carbo Care...

Αποτελεί το new entry στην Ελλάδα, αφού το Carbo Care λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας εδώ και μερικές εβδομάδες. Αποτελεί την επανάσταση στον χώρο της Ιατρικής Κοσμετολογίας, καθώς το Carbo Care έχει αποδείξει περίτρανα την αποτελεσματικότητά του εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.

Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τη δύναμη του ασφαλές αερίου CO2 σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία, για να δώσει λύσει σε καθημερινά αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα! Ας μην ξεχνάμε, ότι το CO2 βρίσκεται ήδη μέσα μας, κάθε φορά που εισπνέουμε ή εκπνέουμε. Με τη μέθοδο της καρβόλυσης, χορηγούνται σε διάφορα σημεία του προσώπου ή του σώματος, μικρές ποσότητες από το ακίνδυνο CO2 για να αυξηθεί η μικροκυκλοφορία του αίματος, να δημιουργηθούν νέα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιωθεί η όψη του δέρματος από μέσα προς τα έξω.

Έτσι, ο οργανισμός μας, μόλις αντιληφθεί ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια έχει περισσότερο CO2 από ότι συνήθως, «ξεγελιέται» και παράγει οξυγόνο. Περισσότερο οξυγόνο σημαίνει καλύτερη αιμάτωση, ενώ η αγγειογένεση που πραγματοποιείται δημιουργεί νέα "κανάλια", για να διοχετευθούν τα πολύτιμα συστατικά που παράγει ο οργανισμός.

Το αποτέλεσμα; Μία άμεση βελτίωση στην περιοχή του προσώπου και κυρίως των ματιών, όπου το βλέμμα δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστο και «υγιές» και το βασικότερο, χωρίς να φαίνεται ότι «κάτι έχετε κάνει»! Ένα αποτέλεσμα με άλλα λόγια, απόλυτα φυσικό με μεγάλη διάρκεια.

Το Carbo Care δίνει για πρώτη φορά τη λύση, στο σχεδόν άλυτο πρόβλημα των μαύρων κύκλων! Απαιτούνται μόλις ελάχιστες συνεδρίες, για να αναδείξετε τη λάμψη των ματιών σας. Με ασφάλεια, χωρίς την αίσθηση πόνου και μόλις μέσα σε 20 λεπτά, που διαρκεί η εκάστοτε συνεδρία. Ζητήστε το Carbo Care με το όνομά του, στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, τα οποία έφεραν το Carbo Care αποκλειστικά στην Ελλάδα!

www.medicosmetic.gr

Κηφισιά: 210 6232400
Πατησίων: 210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722