Το λευκό είναι τάση στα νύχια!

Το λευκό είναι τάση στα νύχια!

Και ήρθαν τα πιο τέλεια βερνίκια για να την φορέσετε στα άκρα! 

Πριν λίγο καιρό, ο celebrity nail artist-και συνεργάτης της L'Oréal Paris- Tom Bachik, είχε πει σε συνέντευξή του πως το λευκό είναι ένα από τα πιο hot χρώματα στα νύχια για αυτή τη σεζόν, και πράγματι το είδαμε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στα catwalks της φετινής Άνοιξης και στο red carpet (δείτε τη συνέντευξη εδώ).

3

Αν θέλετε να το φορέσετε, υπάρχει μια συλλογή "κομμένη και ραμμένη" πάνω στο trend: τα Les Blancs της L'Oreal Paris είναι μια συλλογή από 10 καθαρές, δροσερές και εντυπωσιακές αποχρώσεις βασισμένες στο λευκό, με την υπογραφή της Color Designer Orrea Light.

4

"Τα κλασικά παστέλ μπορεί να δώσουν ένα αποτέλεσμα πολύ λευκό σαν κιμωλία. Τα χρώματα συχνά είναι υπερβολικά έντονα, δεν έχουν ομοιογένεια στην εφαρμογή. Τα Les Blancs συνθέτουν ένα νέο είδος χρωματικής οικογένειας. Τα λευκά μας, με τις λεπτές πινελιές χρώματος που δίνουν σατινέ αποτέλεσμα έχουν ως πηγή έμπνευσης τη φίνα πορσελάνη. Τα χρώματα αυτά διαφέρουν από τα κλασικά παστέλ από το γεγονός ότι πρόκειται για χρώματα που στη σύνθεσή τους περιέχουν μεγαλύτερο ποσοστό λευκού" εξηγεί η Colorist για τη νέα συλλογή βερνικιών.

6

Κάθε βερνίκι διαθέτει μοναδική τεχνολογία με πυκνές λευκές χρωστικές για αληθινή απόδοση χρώματος με μια πινελιά και τέλεια υφή για κάλυψη χωρίς να δημιουργούνται γραμμές αλλά και άψογη εφαρμογή!