Τι κοκτέιλ ετοίμασε ο Roberto Cavalli;

Τι κοκτέιλ ετοίμασε ο Roberto Cavalli;

Εξωτικό, φρουτένιο - ό,τι πρέπει για να ονειρευόμαστε καλοκαίρι! 

«Το χρώμα είναι ζωή, είναι χαρά. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή ασπρόμαυρη» λέει ο Roberto Cavalli και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις δημιουργίες του.

Για να γιορτάσει την άνοιξη που έρχεται, ο διάσημος σχεδιαστής υπογράφει το Roberto Cavalli Exotica, ένα συλλεκτικό άρωμα εμπνευσμένο από τα καθιερωμένα μοτίβα με λουλούδια, σήμα κατατεθέν του Cavalli, ο οποίος χειρίζεται με μαεστρία το φως και το χρώμα.

Αυτό που έχω να πω είναι πως το άρωμα αυτό μυρίζει καλοκαίρι, διακοπές, παγωμένα κοκτέιλ, ανέμελη θηλυκότητα. Η αρωματοποιός Louise Turner, η οποία δημιούργησε το κλασσικό άρωμα Roberto Cavalli και όλες τις μετέπειτα εκδοχές του, υπογράφει ένα fruity exotic floral άρωμα. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ανοίγουν με μια γενναία δόση Μάνγκο, που ζωντανεύει εικόνες από μακρινά, εξωτικά νησιά, με γαλάζιο ουρανό και τροπική ζούγκλα. Αυτή η αίσθηση του άγριου ταιριάζει αρμονικά με τις γλυκές νότες καρδιάς από το εξωτικό λουλούδι Frangipani, με τον δροσερό και ντελικάτο χαρακτήρα του. Το Σανδαλόξυλο στη βάση ολοκληρώνει το κοκτέιλ, χαρίζοντάς του βάθος και ζεστασιά.

Όσο για το μπουκάλι του, εμπνευσμένο από την γυναικεία σιλουέτα, αυτή τη φορά ντύνεται με έντονο φούξια χρώμα, τονίζοντας τη δύναμη και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Η επιβλητική χρυσή τιάρα με το λογότυπο του οίκου συνεχίζει να κοσμεί την κορυφή του ενώ η λωρίδα με τα εμβληματικά animal prints που περιβάλει το λαιμό του, ντύνεται αυτή τη φορά σε ιβουάρ και γκρι αποχρώσεις, δηλώνοντας την ανάλαφρη σύνθεση και την ανοιξιάτικη διάθεση του Roberto Cavalli Exotica.