Νέα CC Creme στον πλανήτη της ομορφιάς!

Νέα CC Creme στον πλανήτη της ομορφιάς!

Ήρθε από την Estée Lauder και έχει πολλαπλή δράση! 

Η Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10 είναι μια φόρμουλα που κάνει πολλά! Εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη.

Με σύνθεση που περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας, αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίσταση του δέρματος στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα την απλώσετε η ελαφριά, αιθέρια σύνθεσή της δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

Στα δυνατά της σημεία και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την προηγμένη Τεχνολογία Σιρτουινών της Estée Lauder, που υποστηρίζει τη φυσική ενεργοποίηση του γονιδίου μακροβιότητας SIRT-1 και δίνει στα κύτταρα τον επιπλέον χρόνο που χρειάζονται για να επιτελέσουν τις ανανεωτικές τους λειτουργίες. Ισχυρά συστατικά κατά των ερεθισμών και αντιοξειδωτικά, όπως η Βιταμίνη C και η Καφεΐνη, συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνοντας την και κρατώντας την ήρεμη, με αίσθηση άνεσης, και στην ιδανική κατάσταση ώστε να αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, ενώ το αντηλιακό φίλτρο SPF 10 προστασία από την πρόωρη γήρανση.

Την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10 της Estée Lauder μπορείτε να τη φορεσετε μόνη της, ως κρέμα περιποίησης, ή ως ιδανική βάση makeup.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα Revitalizing Supreme CC στο www.esteelauder.gr