'60s glam look στο show της Donatella Versace

'60s glam look στο show της Donatella Versace

Η Brigitte Bardot "ανέβηκε" στο catwalk του οίκου Versace

Στο show για το Φθινόπωρο 2014, η Donatella Versace φαίνεται πως εγκατέλειψε την υπερβολή και πέρασε σε ένα look που συνδυάζει τα πιο δυνατά στοιχεία της θηλυκότητας: ένταση στα μάτια, glossy χείλη, sleek μαλλιά με όγκο.

"Η Donatella ήθελε glam, αλλά ένα "καθαρό" glam" εξήγησε η Pat McGrath που επιμελήθηκε το look. Έδωσε ένταση στα μάτια τονίζοντας το περίγραμμα με μια σκούρα γήινη σκιά, τόνισε ελαφρά τα φρύδια και τοποθέτησε δύο σειρές ψεύτικες βλεφαρίδες. Στα χείλη άπλωσε ένα nude κραγιόν με διάφανο gloss- "είναι η δική της άποψη για το natural μακιγιάζ, είπε η διάσημη makeup artist.

Στα μαλλιά, ο Guido Palau ακουλούθησε την ίδια αίσθηση, δίνοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Αφού τοποθέτησε extensions για να δώσει όγκο στα μαλλιά των μοντέλων, τα ίσιωσε εντελώς χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό των προϊόντων Pillow Proof Two Day Extender και του Guts της Redken και συνέχισε με ένα σίδερο ισιώματος. Στη συνέχεια κρέπαρε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού, θυμιζοντας το στυλ των 60s, φιξάρισε το αποτέλεσμα με το σπρέυ Forceful 23- ένα glam look χωρίς ακρότητες, θηλυκό, κομψό και έξυπνα μοντέρνο.